Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det spørs om sønnen min er stolt av meg i dag

Jacobsen på 30. plass i comebacket.

FAR OG SØNN:  Anders Jacobsen har mye mer å gå på etter dagens 30. plass. Da han møtte sønnen Isak etterpå, smilte han som en sol. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet
FAR OG SØNN: Anders Jacobsen har mye mer å gå på etter dagens 30. plass. Da han møtte sønnen Isak etterpå, smilte han som en sol. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet Vis mer

LILLEHAMMER (Dagbladet): Anders Jacobsen (28) kom på 30. plass i sitt første konkurranserenn etter korsbåndskaden i mars.

Tyskeren Severin Freund var best i den store bakken på Lillehammer søndag ettermiddag. Anders Bardal kom på andreplass.

- Det spørs om sønnen min er stolt av meg i dag, sier Jacobsen. Han ble sist i finaleomgangen, og har definitivt noe å jobbe med fram mot Hoppuka.

Mangler krutt - Det var OK, men ikke noe topphopping fra min side. Men jeg gjennomfører et verdenscuprenn med to omganger, og får med meg ett poeng. Nå er jeg i gang, men mangler krutt i beina.

Jacobsen klarte ikke å kvalifisere seg til rennet i den lille bakken lørdag. Rett før helga pådro han seg en strekk i ryggen under spensttrening på Olympiatoppen.

- Jeg kjenner strekken. Det er ikke vondt, men litt stivt, sier han.

- Kneet er ikke noe problem i det hele tatt.

Til Tyskland 28-åringen mener han mangler litt spenst.

Han satser på å være med til Tyskland neste helg, og verdenscuprennet der. Det første, store målet er Hoppuka, som starter i slutten av desember.

I SVEVET:  Anders Jacobsen. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
I SVEVET: Anders Jacobsen. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer