Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det stemmer ikke at Jönsson brakk staven min, beklager!

Skværet opp på Twitter.

BEKLAGER:
Øystein Pettersen ble fortalt at Emil Jönsson brakk staven hans - noe som ikke stemte.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
BEKLAGER: Øystein Pettersen ble fortalt at Emil Jönsson brakk staven hans - noe som ikke stemte. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Øystein Petteren fortalte etter lagsprinten i prøve-OL at Emil Jönsson brakk staven hans ved veksling før den nest siste etappen. Det skal ha vært noe av grunnen til at Norge havnet langt bak russerne som var overlegne vinnere.

Nå beklager «Pølsa» at han kom med informasjonen, som viser seg å være feil.

- Ser bilder fra sprinten i Sotsji. Det jeg sa, og det jeg ble fortalt i "kampens hete" om at @skidemil brakk min stav, stemmer ikke! Beklager!, skriver Pettersen på sin Twitter-konto.

@skidemil
er Twitter-kontoen til Emil Jönsson, og han kom med et svar til Øystein Pettersen:

- Da tar jeg tillbake det jeg sa om at du får ta igjen en gang!

Svensken var nemlig uvitende om hele episoden etter løpet, men beklaget likevel om det skulle være tilfelle at han hadde brukket staven til Pettersen.

Øystein Pettersen ble fortalt at svensken brakk staven hans etter løpet, og beklaget igjen til Jönsson på mikrobloggtjenesten når svensken tok kontakt. Jönsson svarte at det ikke var noe problem, og at ingen skade hadde skjedd.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!