Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Det sterke bildet av den lille gutten sprer seg verden rundt

Skal være fra krigsherjet land.

STORT IDOL: Den ukjente gutten har gjort det beste ut av situasjon, og laget en Mesi-drakt på sin måte. Foto: Issei Kato/Reuters/NTB Scanpix og privat
STORT IDOL: Den ukjente gutten har gjort det beste ut av situasjon, og laget en Mesi-drakt på sin måte. Foto: Issei Kato/Reuters/NTB Scanpix og privat Vis mer

(Dagbladet): En kampanje i sosiale medier sprer seg som vinden i disse dager. Det er bildet av en liten gutt iført en plastpose med teksten «Messi 10» skrevet på ryggen som har fått viral oppmerksomhet.

Plastposen skal forestille landslagsdrakta til Argentina, og nå ønsker folk at den lille gutten skal få en ekte Messi-drakt.

Bildet dukket først opp i en tyrkisk blogg for noen dager siden, og det ble sagt at gutten er fra det krigsherjede området Dohuk i Kurdistan, skriver engelske Independent.

Fra bloggen spredte bildet seg raskt videre til flere europeiske land via sosiale medier.

Twitter-kontoen Juez Central har over 278 000 følgere. De som står bak kontoen har også lagt ut bildet, med bildeteksten:

«Utrolig bilde. En unge fra Irak spiller i drakta til sitt idol. Det vakre spillet.»

En av Lionel Messis fansider hevder at folk tett på Messi har tatt kontakt med dem, for å finne ut hvem den lille gutten er. De har et ønske om å gi ham en ekte drakt. Dette er ikke bekreftet. 

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media