Tidligere Monaco-sjef:

- Det største jeg har opplevd

Sportslig leder Tor Kristian Karlsen er nesten tom for ord etter den utrolig snuoperasjonen på Åråsen som sikret opprykket for Start.

STOLT: Tor Kristian Karlsen er ekstremt stolt over hvordan Start har opptrått dette året. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
STOLT: Tor Kristian Karlsen er ekstremt stolt over hvordan Start har opptrått dette året. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ÅRÅSEN (Dagbladet): Allerede som 21-åring startet han som talentspeider i Grasshopper Club Zürich. I 2008 tok han jobben som sportsdirektør i Fredrikstad før han hoppet videre til det internasjonale markedet og Monaco. Der jobbet han som sportsdirektør og administrerende direktør, og var mannen som hentet topptreneren Claudio Ranieri til den italienske klubben.

Det er få som har mer fotballerfaring enn Tor Kristian Karlsen. Likevel er det en vinterkveld i desember på norsk jord som seiler opp som Oslo-mannens absolutt beste øyeblikk i karrieren.

- Det er det største jeg har opplevd. Rett og slett på grunn av det vi har vært gjennom de to siste åra og den berg-og-dal-banen som det har vært. Og at det skjer på denne måten her i tillegg, det er jo helt ellevilt, sier Karlsen til Dagbladet etter at Start sikret opprykket mot Åråsen på bortebane.

Ellevill snuoperasjon

Joey Hardarsons menn startet kampen med en 2-1-ledelse fra forrige oppgjør, men et sultent LSK-lag gjorde det tøft for sørlendingene. Da hjemmelaget hadde puttet fire mål, trodde de fleste at opprykket glapp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer