Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Det svenske medaljehåpet snakker ut om kjøreturen med «Marihuana-mannen»

Uber-eventyr.

EVENTYR: Svenske Anna Swenn-Larsson og Sara Hector fikk litt av en eventyr da de tok en pause fra oppladningen til VM. Foto: AP Photo/Shinichiro Tanaka/NTB Scanpix
EVENTYR: Svenske Anna Swenn-Larsson og Sara Hector fikk litt av en eventyr da de tok en pause fra oppladningen til VM. Foto: AP Photo/Shinichiro Tanaka/NTB Scanpix Vis mer

BEAVER CREEK (Dagbladet): De svenske alpinjentene Sara Hector och Anna Swenn-Larsson tok seg en liten pause fra oppladningen til VM i Beaver Creek, og dro på tur til storbyen Denver.

Det ble et eventyr de sent vil glemme.

«Marihuana-mannen» Til svenske Aftonbladet forteller Swenn-Larsson at de to skulle besøke en venn av henne som hun hadde gått på college med. Men dit var det et stykke.

I stedet for å ta taxi eller kollektivtransport bestemte de seg for å prøve appen Uber. Her kan man legge inn hvor man vil, og en annen bruker av appen kan velge om han eller hun vil kjøre bestilleren til den ønskede destinasjonen.

- Da kom det en mann som røyket marihuana. Han røyket tre ganger om dagen og omlag sju gram i uka, så det var litt spesielt. Sara trodde hun var høy der hun satt, men det var heldigvis ikke så ille. Det er bare noe hun finner på, sier hun til den svenske avisa.

Tok sin tid Swennson forteller videre at «Marihuana-mannen» ikke røyket mens de satt i bilen, men at lukten definitivt var til stede. Ikke nok med det, han var både treig og retningsforvirret.

- Det tok en og en halv time, men skulle egentlig bare ta en halv. På veien hjem visste han ikke om han kjørte mot vest eller øst, men vi kom fram i alle fall.

Hector flirer også når det blir snakk om episoden.

- Marihuana-mannen ja, jeg ble litt redd jeg skulle bli tatt for doping eller noe, flirer hun.