Det svenske skiskytterlandslaget raser mot SAS etter stor blemme

Sveriges skiskytterlandslag har ankommet EM i Minsk uten verken ski, geværer eller annet utstyr. - En skandale, tordner den svenske landslagssjefen.

RASER: Sjef for det svenske skiskytterlandslaget Wolfgang Pichler er ikke fornøyd med SAS etter stor blemme fra flyselskapet. Foto: NTB Scanpix
RASER: Sjef for det svenske skiskytterlandslaget Wolfgang Pichler er ikke fornøyd med SAS etter stor blemme fra flyselskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Svenskene skal delta i åpent EM i Hviterussland som forberedelse til VM på hjemmebane i Östersund. Men enn så lenge får de ikke startet oppkjøringen, skriver Expressen.

Årsaken? Utøvernes bagasje har ikke kommet fram til Minsk, men er tilsynelatende blitt stoppet i Sverige eller i Riga, der svenskene mellomlandet.

- Vi har ingenting. Ingen ski, ingen geværer, ingen ammunisjon. Dette er en skandale, sier den smått kontroversielle landslagssjefen Wolfgang Pichler til avisen.

Han er svært lite imponert over flyselskapet SAS, som skal ha forklart at det ikke ville sende videre bagasjen fordi landslaget hadde tatt med for mye.

- Jeg er skikkelig sint nå. Burde vi bare reise på ferie til Minsk? Det er veldig viktige konkurranser. Vi har et VM i Östersund i mars, og vi trenger alle konkurranser vi kan få før det. SAS burde spørre seg selv om de vil gjøre dette mot et svensk landslag, sier trenerveteranen.

Ifølge Expressen jobber SAS med å få sendt bagasjen til Minsk med en annen avgang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer