Det svenske skiskytterlandslaget raser mot SAS etter stor blemme

Sveriges skiskytterlandslag har ankommet EM i Minsk uten verken ski, geværer eller annet utstyr. - En skandale, tordner den svenske landslagssjefen.

RASER: Sjef for det svenske skiskytterlandslaget Wolfgang Pichler er ikke fornøyd med SAS etter stor blemme fra flyselskapet. Foto: NTB Scanpix
RASER: Sjef for det svenske skiskytterlandslaget Wolfgang Pichler er ikke fornøyd med SAS etter stor blemme fra flyselskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Svenskene skal delta i åpent EM i Hviterussland som forberedelse til VM på hjemmebane i Östersund. Men enn så lenge får de ikke startet oppkjøringen, skriver Expressen.

Årsaken? Utøvernes bagasje har ikke kommet fram til Minsk, men er tilsynelatende blitt stoppet i Sverige eller i Riga, der svenskene mellomlandet.

- Vi har ingenting. Ingen ski, ingen geværer, ingen ammunisjon. Dette er en skandale, sier den smått kontroversielle landslagssjefen Wolfgang Pichler til avisen.

Han er svært lite imponert over flyselskapet SAS, som skal ha forklart at det ikke ville sende videre bagasjen fordi landslaget hadde tatt med for mye.

- Jeg er skikkelig sint nå. Burde vi bare reise på ferie til Minsk? Det er veldig viktige konkurranser. Vi har et VM i Östersund i mars, og vi trenger alle konkurranser vi kan få før det. SAS burde spørre seg selv om de vil gjøre dette mot et svensk landslag, sier trenerveteranen.

Ifølge Expressen jobber SAS med å få sendt bagasjen til Minsk med en annen avgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer