- Det tar lang tid å komme over

Shampo opplevde at jente ble truffet av hans skudd og døde.

OPPLEVDE MARERITTET: Espen «Shampo» Knutsen opplevde i 2002 at skuddet hans ble blokkert over pleksiglasset, og deretter traff 13 år gamle Britannie Cecil i hodet så hun døde. Her hedrer han og lagkameratene i Columbus jenta med ett minutts stillhet. Foto: AP Photo/Jim Mone
OPPLEVDE MARERITTET: Espen «Shampo» Knutsen opplevde i 2002 at skuddet hans ble blokkert over pleksiglasset, og deretter traff 13 år gamle Britannie Cecil i hodet så hun døde. Her hedrer han og lagkameratene i Columbus jenta med ett minutts stillhet. Foto: AP Photo/Jim Mone Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Vanligvis er det ikke farlig å være tilskuer på sportsarrangementer, men en sjelden gang rammer tragedien. Den gjorde det i dag, da ei 10 år gammel jente ble påkjørt og drept under Rally Larvik. Rallybilen til Andreas Mikkelen kjørte av veien i en sving, akkurat der 10-åringen fulgte løpet fra en fluktstol.

Dessverre er ikke Mikkelsen den første toppidrettsutøveren som blir involvert i en dødsulykke under konkurranse.

- Det vil alltid være der

I 2002 opplevde ishockeyspiller Espen «Shampo» Knutsen at 13 år gamle Brittanie Cecil ble drept da pucken hans traff hockeykølla til en motstander og fløy over pleksiglasset. Pucken traff jenta i panna, før hodet ble kastet bakover slik at pulsåra ble ødelagt.

I dag har Shampo lagt ulykken bak seg. Han bebreidet aldri seg selv for det som skjedde, men vet av erfaring at det like fullt tar tid å komme over.

- Jeg tenkte mye på det en lang stund etter at det skjedde. Men etter hvert har det blitt bedre, man tenker mindre og mindre på det. Likevel dukker det opp iblant, det vil alltid være der, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer