- Det teller ikke at han spilte i VM-finalen når han ikke husker noen ting

Derfor mobber Nordtveit lagkameraten.

SELVSKREVEN: Håvard Nordtveit (t.h.) er et sikkert kort på det norske landslaget. Det er sannsynligvis også Celtics Stefan Johansen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
SELVSKREVEN: Håvard Nordtveit (t.h.) er et sikkert kort på det norske landslaget. Det er sannsynligvis også Celtics Stefan Johansen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GOLDEN BAY (Dagbladet): Håvard Nordtveit (24) er tilnærmet selvskreven i midtforsvaret når Norge møter Malta på bortebane i EM-kvaliken i morgen kveld.

Men selv om rogalendingen virker å være en av de første spillerne landslagssjef Per-Mathias Høgmo plukker ut, er ikke Nordtveit i en like gunstig situasjon på klubblaget.

24-åringen har nemlig vært litt inn og ut av Borussia Mönchengladbachs førsteellever denne sesongen. Han har vært på banen i fire av de sju matchene som har tatt laget til en imponerende 3. plass i Bundesliga. I Tyskland satses han riktignok på som midtbanespiller.

Et kjent fjes som har vært på banen i alle de sju kampene er Tysklands verdensmester Christoph Kramer.

Hjernerystelse 23-åringen fikk, som kjent, starte VM-finalen i Sami Khediras skadefravær, og midtbanemannen gjorde en god figur fram til han fikk et ublidt møte med Ezequiel Garays godt polstrede skulder.

Kramer gikk rett i bakken og ble liggende, men fikk fortsette kampen, selv om alle kunne se at han var groggy. Ti minutter seinere ble han byttet ut.

Håndteringen av den potensielt alvorlige hodeskaden fikk blant annet spillerorganisasjonen Fifpro til å gå knallhardt ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer