Det tidligere United-talentet truet med å «sprenge huset til kjæresten og drepe henne»

Morrison i retten.

TRØBBEL: Ravel Morrison sliter med å holde seg på matta. Denne gangen skal han ha truet sin ekskjæreste på livet, samt angrepet både ekskjæresten og moren hennes. Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis/NTB Scanpix
TRØBBEL: Ravel Morrison sliter med å holde seg på matta. Denne gangen skal han ha truet sin ekskjæreste på livet, samt angrepet både ekskjæresten og moren hennes. Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Ravel Morrison har i en årrekke vært karakterisert som et av Englands aller største fotballtalenter, men 21-åringen har stadig hatt problemer med å holde seg på «den smale vei».

Det siste kapittelet i sagaen om urokråka ble skrevet i slutten av forrige måned da han i morgentimene den 27. juli ble arrestert og siktet for overfall på sin ekskjæreste, Reah Mansoor (19), og hennes mor.

Gjentatte trusler Morrison måtte i dag møte i retten i forbindelse med siktelsen, og retten fikk høre at trakasseringen har pågått over lengre tid. Det skriver Daily Mail.

I løpet av en fireårsperiode skal Morrison blant annet ha truet med å kaste syre i ansiktet på Mansoor, sprenge huset hennes i lufta og ta livet av henne.

Den første høringen i rettsaken vil bli holdt den 28. august. David Fish, som representerer Morrison, har allerede gjort det klart at hans klient ikke kommer til å tilstå.

Morrison, som ble kausjonert ut, har fått restriksjoner på hvor han kan og ikke kan bevege seg inntil rettsaken er ferdig. Han har blant annet ikke tillatelse til å reise til Manchester-området i andre ærend enn de som har med rettsaken å gjøre, eller dersom det er en West Ham-kamp i området.

Stortalent Unggutten var i en årrekke en del av en lovende generasjon i ungdomsakademiet til Manchester United, men fikk aldri spille noe annet enn ligacup under Sir Alex Ferguson.

I januar 2012 ble han solgt til West Ham, som igjen lånte ham ut til henholdsvis Birmingham og Queens Park Rangers.

Han har også notert seg for fire U21-landskamper.