Det tok 60 minutter før det løsnet for United-stjernene mot League One-lag

Sliteseier.

SCORET: Ander Herrera fikk hull på byllen for United med sin scoring etter 60 minutter. Senere scoret også Angel Di Maria. De røde djevlene er videre til neste runde. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
SCORET: Ander Herrera fikk hull på byllen for United med sin scoring etter 60 minutter. Senere scoret også Angel Di Maria. De røde djevlene er videre til neste runde. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Yeovil - Manchester United 0-2

(Dagbladet): En bortekamp mot Yeovil på engelsk nivå tre skulle på papiret være lett match for et Manchester United som kjemper i toppen i Premier League.

Yeovil-treneren hadde på forhånd advart spillerne sine mot å bli star-struck i møte med United-stjernene. Og nettopp det bar de tilsynelatende lite preg av. De holdt United til 0-0 i en hel time før Ander Herrera fikk hull på byllen for bortelaget. Men manager Louis van Gaal hadde forventet en tøff kamp.

- Jeg forventet dette. Det er alltid vanskelig å spille mot et lag som dette, du må kjempe. De presset oss. Vi fikk ikke tid til å spille ball, og gjorde noen bytter i pausen. Det var nødvendig da Shaw og Rafael var skadet. Vi hadde ballen mer da, sier van Gaal til BBC.

- Det er viktig for enhver klubb, ikke bare Manchester United. Vi vil vinne FA-cupen, og vi vet det er vanskelig. Men det er vårt mål, sier van Gaal.

Perlescoring Før scoringen hadde United hatt kun ett skudd på mål, og Yeovil hadde hatt kampens største sjanse. Etter pausa tok imidlertid manager Louis van Gaal grep, og satte blant annet innpå Juan Mata og Angel Di Maria. Så kom scoringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer