<strong> DÅRLIG NYTT:</strong>  En kilde tett på Schumacher-familien hevder at de har fått beskjed om at det trengs et mirakel for å redde formel 1-legenden. Foto:  AFP PHOTO/YASUYOSHI CHIBA
DÅRLIG NYTT: En kilde tett på Schumacher-familien hevder at de har fått beskjed om at det trengs et mirakel for å redde formel 1-legenden. Foto: AFP PHOTO/YASUYOSHI CHIBA Vis mer

- Det trengs et mirakel for å redde Schumacher

Legene tror ikke tyskeren kan reddes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge The Telegraph har Michael Schumachers familie fått beskjed om at kun et mirakel kan redde den tidligere formel 1-kjøreren.

Det var i romjula at tyske norgesvennen pådro seg hjerneblødning etter fall på skiferie i Frankrike.

45-åringen har snart ligget i koma i 70 dager og får behandling på et sykehus i Grenoble.

- Familien har fått beskjed om at kun et mirakel kan redde han, skal en erfaren tysk journalist som følger Schumacher ha uttalt ifølge The Telegraph.

- Forholdene er dårlige, men inntil familien kommer med en offentlig uttalelse kan ikke vi publisere noe, skal han ha lagt til.

Ifølge den engelske avisen har familien vært i kontakt med ulike eksperter på hjerneskader rundt om i Europa. Svaret de har fått har derimot vært negativt. Sjansene for å bli rehabilitert skal være minimale.

Det har skapt uro blant familien at de franske legene som behandler han ikke tror det er mulig å få han frisk igjen.

Schumacher skulle egentlig vekker i februar, men grunnet komplikasjoner ble det avbrutt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer