- Det vanskeligste og morsomste vi kunne ha fått

Stabæk møter Valencia. Tromsø møter Athletic Bilbao.

NY TØFF KAMP: Cesar Santin og FCK ble et nummer for store for Thomas Rogne og Stabæk. Det spørs om stjernene fra Valencia blir særlig enklere.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
NY TØFF KAMP: Cesar Santin og FCK ble et nummer for store for Thomas Rogne og Stabæk. Det spørs om stjernene fra Valencia blir særlig enklere. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Stabæk trakk Valencia til den avgjørende kampen om plass i gruppespillet i Europa League.

Stabæk åpner med hjemmekamp på Telenor Arena 20.august.

- Dette var det vanskeligste , men morsomste vi kunne ha fått. Det kommer til å trekke masse folk og det blir mange spennende dueller. Tenk deg Thomas Rogne fra Lommedalen mot David Villa! sier Stabæk-formann Ingebrigt Steen Jensen til Dagbladet, og legger til:- Vi får satse på at de mister munn og mæle på Telenor Arena. De er nok kanskje ikke like godt forberedt på hva som venter dem som FCK var, sier Steen Jensen, som så trekningen sammen med spillerne og trener Jan Jönsson.

Returkampen spilles på mektige Mestalla en uke seinere, 27.august. Vinneren av oppgjøret er klar for gruppespillet i Europa League.

- Det kommer til å kry av Stabæk-fans på tapasbarene i Valencia. Den opplevelsen de vil få er nesten det viktgste, sier Stabæk-sjefen.

- Det blir tøft, men det blir gøy. Det er selvfølgelig ikke umulig. Vi har fått mye internasjonal erfaring de siste årene. Skal vi gå hele veien må vi slå dem alle, sier Jan Jönsson til Stabæks hjemmeside.Dobbelt spanskTromsø trakk også spansk motstand og åpner mot Athletic Club Bilbao i baskerland den 20.august. Returoppgjøret går på Alfheim 27.august.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer