12. MANN: Bolivias Marcelo Martins (innfelt) fikk æren av å være med på lagbildet til Brasil. Foto: AFP PHOTO / NELSON ALMEIDA /NTB Scanpix
12. MANN: Bolivias Marcelo Martins (innfelt) fikk æren av å være med på lagbildet til Brasil. Foto: AFP PHOTO / NELSON ALMEIDA /NTB ScanpixVis mer

Det var 12 mann på Brasils lagbilde. Ikke rart han smiler fra øre til øre

Marcelo Moreno fikk æren av å posere med motstanderen før Brasil møtte Bolivia.

(FourFourTwo): Brasil-spillerne sleit i høyden i gårsdagens kamp mot Bolivia, som endte målløst. Det var tydelig at spillerne var preget av å spille på 3637 meters høyde i La Paz, for etterpå ble de avbildet med oksygenmasker.

Før kampen fikk Bolivias Marcelo Moreno gleden av å posere på lagbildet til Brasil. 30-åringen spilte blant annet på Brasils U18- og U20-lag, fordi faren hans Mauro Martins kommer fra Brasil.

Da han ble profesjonell spiller, bestemte han seg for å representere hjemlandet Bolivia, hvor moren også er fra. Siden han har brasilianske røtter, fikk han lov til å delta på lagbildet til Brasil før gårsdagens kamp mellom nasjonene.

Det var ikke rart at angriperen smilte fra øre til øre, tilsynelatende som den eneste av de 12 spillerne på bildet.

Martins spilte også for de to brasilianske klubbene Vitoria og Cruzeiro før han ble Shakhtar Donetsk-spiller i 2008. Seinere spilte han også for de brasilianske klubbene Gremio og Flamengo. Nå spiller han i kinesiske Wuhan Zall F.C.

Allerede ute

Bolivia er nummer ni av ti lag i pulja, og hadde på sin side ingen mulighet til å kvalifisere seg til Russland-VM, så kampen var den minst spennende i gruppa.

Det er mest spenning knyttet til Argentina, som ligger på en foreløpig sjetteplass med én kamp igjen å spille. Dersom det skulle bli tap mot Ecuador førstkommende onsdag, vil VM for første gang gå uten Argentina siden 1970.

Argentina har kun scoret ett mål på de siste fire kampene i kvaliken. Ifølge statistikkbyrået Opta har nasjonen kun scoret på en av de siste 73 avslutningene.

Med seier vil Argentina garantert spille play off, siden Peru (nummer fem) og Colombia (nummer fire) møter hverandre i siste runde.

Samtidig skal Chile møte Brasil på bortebane i siste kamp, en meget vanskelig oppgave.

Veldig jevnt

Det er bare tre poeng som skiller 2. fra 6. plassen i gruppa, noe som gjør at det er duket for en veldig spennende avslutning.

Nasjonen som blir nummer fem må spille play off-kamp mot New Zealand for å avgjøre hvem som kommer til Russland-VM.

Her er stillingen i gruppa: