Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det var aldri filming

Søderlund føler seg misforstått.

GIKK I BAKKEN: Alexander Toft Søderlund ramlet overende tre minutter på overtid og skaffet Norge straffe mot Slovenia. Filming var det aldri, sier han.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
GIKK I BAKKEN: Alexander Toft Søderlund ramlet overende tre minutter på overtid og skaffet Norge straffe mot Slovenia. Filming var det aldri, sier han. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Landslagsspiller Alexander Søderlund avviser at han filmet i situasjonen som skaffet Norge straffe og 2-1 mot Slovenia tirsdag kveld.

Søderlund fortalte Dagbladet etter kampen at han la seg da han merket en «kakk» på leggen inne i feltet, men sier nå at han er misforstått derfor noen tolket det som at han filmet.

Aldri filming
- Det har jeg aldri sagt, og det gjorde jeg heller ikke. Men jeg sa at jeg kunne antagelig ha klart å stå på beina. Det gjorde jeg ikke, for han hindret meg, og jeg ble sparket ned. Ikke brutalt, men nok til at jeg ikke kunne fullføre løpet. Dermed mente dommeren at det var straffe, sier Søderlund til fotball.no.

- Jeg fikk et spark på leggen, og selv om straffen ikke var soleklar, var det aldri filming fra min side, sier han.

Fortsatt filmekritisk Drillo
Landslagssjef Egil Drillo Olsen sa i går at han ikke oppfattet det som at Søderlund filmet, men at han ville ta en prat med spissen dersom det viste seg av tv-bildene at han faktisk gjorde det.

- Han er borti ham, tydeligvis, men jeg vil se det først. Jeg har ikke snakket med ham, heller. Hvis ingen hadde vært borti ham og han hev seg ned bare for å få straffe, hadde saken vært annerledes. Det er tydelig kontakt, så kan det diskuteres hvor lett han faller. Jeg er fremdeles sterkt kritisk til filming, sa Olsen da han møtte pressen på Ullevaal.

John Arne Riise tok seg av straffesparket Alexander Søderlund skaffet, og sørget for tre viktige poeng i VM-kvaliken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media