Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det var aldri straffe

Sinne og depresjon i Arsenal

(Dagbladet.no): Liverpool tok seg i går til semifinalen i Champions League, etter å ha blitt tildelt et etterhvert omdiskutert straffespark av dommer Peter Fröjdfeldt, fem minutter før slutt. I dag kom reaksjonene fra Arsenal-leiren.

- Urettferdig

- Vi må leve med dette. Men det er vanskelig for meg å forstå dette. Det var aldri straffe. Jeg har sett episoden på nytt. Og i forrige uke var det klart straffespark (som vi ikke fikk), sukket manager Arsene Wenger.

- Vi føler skuffelse og urettferdighet. Det er tungt nå. Hele laget depper.

Straffen ble forårsaket av Kolo Toure, som også var uenig i avgjørelsen.

- Dommeren blåste straffe, men jeg trakk meg vekk fra ham (Babel). Jeg tror muligens Cesc tok et lite tak i ham, men det var uansett utenfor 16-meteren, uttaler en tydelig skuffet ivorianer til britiske medier.

- Nå må vi bare fokusere på ligaen, og se hvor bra vi kan gjøre det der.

Enige eksperter

image: - Det var aldri straffe

Med tanke på at Arsenal ble snytt for straffe i den første kvartfinalekampen er frustrasjonen forståelig.

Det var bare minuttet etter Theo Walcotts fantastiske raid, etterfulgt av Emmanuel Adebayors scoring at Liverpool fikk straffesparket.

Noe snakk om filming var det aldri, men ekspertene er i tvil om om det burde vært blåst.

- Umiddelbart trodde jeg det var straffe, men så ble jeg veldig i tvil. Jeg tror situasjonen starter utenfor 16-meteren, og er i tvil om hvor mye han blir dratt ned, sier Arne Scheie i dagens Dagbladet.

Nils Johan Semb og Lars Tjærnås er enige med Scheie om at situasjonen var diskuterbar.

Hyller fansen

Stemninga på Merseyside er følgelig på topp etter at laget tok seg til sin tredje CL-semi på fire forsøk. Superinnbytter Ryan Babel er ikke tvil om at det er flere en spillerne som fortjener en hyllest.

«Hvor er den berømte atmosfæren?,» skal bortefansen ha forsøkt seg med i starten av oppgjøret. «Hvor er de europeiske troféene,» skal svaret ha runget fra The Kop.

SKUFFET: Dommer Peter Fröjdfeldt har akkurat tildelt Liverpool og Ryan Babel straffe. Kolo Toure bedyrer sin uskyld, mens Cesc Fabregas fortviler. Foto: Lee Sanders/EPA/Scanpix
SKUFFET: Dommer Peter Fröjdfeldt har akkurat tildelt Liverpool og Ryan Babel straffe. Kolo Toure bedyrer sin uskyld, mens Cesc Fabregas fortviler. Foto: Lee Sanders/EPA/Scanpix Vis mer

- Fansen bragte oss til et høyere nivå. Det er det samme i alle storkamper, som mot Everton og Inter. Arsenal hadde mye ballbesittelse i de to kampene, men over to kamper kan vi matche hvem som helst, sier den tidligere Ajax-spilleren til Liverpoolfc.tv

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media