- Det var åpenbare apelyder

Flere hundre spanske supportere hetset Balotelli, ifølge vitner.

I FOKUS IGJEN: Mario Balotelli ble byttet ut av Cesare Prandelli etter en knapp time, og kort etter scoret Italia. Ifølge britiske avviser opplevde Balotelli apelyder fra tribunen underveis i kampen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Leonhard Foeger
I FOKUS IGJEN: Mario Balotelli ble byttet ut av Cesare Prandelli etter en knapp time, og kort etter scoret Italia. Ifølge britiske avviser opplevde Balotelli apelyder fra tribunen underveis i kampen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Leonhard Foeger Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mario Balotelli fikk en frustrerende kveld på topp for Italia mot Spania i går.

Spissen var aktiv i den timen han var på banen, var absolutt delaktig da italienerne var farlige før den første scoringen kom, men de fleste husker nok best to episoder fra City-spissens bidrag til kampen:

Balotellis rasende angrep på gressmatta før pause, og hans uforståelige nøling da han var alene med Iker Casillas i andre omgang.

En ustabil kveld for spissen, men ifølge Daily Mirror og Daily Star kunne han hatt grunn til å være enda mer i ubalanse. De skriver i dag at flere hundre spanske supportere kom med konstante apelyder mot Balotelli gjennom hele kampen.

- Jeg kunne ikke se hvem som gjorde det, men det var åpenbare apelyder. Det var kvalmt, sier Getty-fotograf Michael Steele til Mirror.

- Det finnes ingen unnskyldning for det. Jeg er ganske sikker på at Balotelli fikk med seg hva som foregikk og hørte det, for han var nærme den seksjonen da han fikk gult kort, sier fotografen.

Ville gå av Et annet øyenvitne sier til avisa at det var rundt 200-300 spanjoler som deltok i hetsen, og han har tatt bilde av to supportere han mener var blant oppviglerne. Da han varslet vaktene på stadion, foretok de seg likevel ingenting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer