VIL TIL TOPPS: Sam Allardyce sier han tøyset når han fortalte at han ville vunnet The Double i europeiske toppklubber. Men han vil fortsatt bli best som manager, i en toppklubb. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY
VIL TIL TOPPS: Sam Allardyce sier han tøyset når han fortalte at han ville vunnet The Double i europeiske toppklubber. Men han vil fortsatt bli best som manager, i en toppklubb. Foto: EPA/LINDSEY PARNABYVis mer

- Det var bare en fleip

Big Sam var storkjeftet om Real og United.

|||• Fotballstudio kl. 20.45: 10 ligacupkamper

 (Dagbladet): Sam Allardyce er manageren som er kjent for å få mye ut av lite.

Slik var det i Bolton, og slik håper fansen det blir i Blackburn.

Før forrige serierunde tok Blackburn-manageren med tilnavnet «Big Sam» et oppgjør med middels-stempelet han har fått i Premier League.

54-åringen snudde på det, og fortalte at han heller hører hjemme i Real Madrid eller Inter. På samme måte nevnte han Manchester United og Chelsea.

Og la til, temmelig friskt:

- Det ville ikke vært noe problem for meg å lede slike klubber, i og med at jeg ville vunnet ligaen og «the double» hver eneste sesong.

Nå forklarer Allardyce at uttalelsene hans ikke var alvorlig ment, og at han er fornøyd med å være på Ewood Park.

- Jeg trodde ikke det skulle bli så mye oppstyr som det ble. Det var bare en en fleipete kommentar. Noen spurte meg om jeg hadde funnet nivået jeg hører hjemme på, og om det var komfortabelt å være i Blackburn Rovers. Men jeg vil alltid bli bedre, og er aldri komfortabel som manager, sier Allardyce til Daily Mail.

Han fikk prøve seg i Newcastle etter Bolton-tida, men varte ikke lenge på St. James' Park. Nå har han relativ suksess i Blackburn.

Men han sier selvsagt ikke nei dersom en Champions League-klubb melder seg. Og det er ikke en spøk:

- Selvsagt vil jeg til slutt prøve å komme helt til topps i min bransje. Jeg tror på evnene mine, sånn er det. Men for øyeblikk er jeg i Blackburn Rovers, noe som gleder meg.