- Det var bare noe greier på nettforum og sånn

Forholdet til O'Neill er bra, fastslår Carew.

FAN-FAVORITT: John Carew elsker Villa-fansen, og de elsker ham tilbake. Og forholdet til manager Martin O'Neill har heller ikke surnet, skal man tro kraftspissen. Foto: SCANPIX/EPA/Lee Sanders
FAN-FAVORITT: John Carew elsker Villa-fansen, og de elsker ham tilbake. Og forholdet til manager Martin O'Neill har heller ikke surnet, skal man tro kraftspissen. Foto: SCANPIX/EPA/Lee Sanders Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT (Dagbladet.no): Etter to sesonger som toppscorer i Aston Villa måtte John Carew se de to første rundene av årets Premier League fra sidelinja.

Og da forklaringer om tåinfeksjoner og febersykdom ikke ble svelget av britisk presse, startet rykteflommen om at ikke alt var i orden i forholdet mellom nordmannen og manager Martin O' Neill.

Såpass påtrengende ble ryktene at Carew i helga så ut til å måtte avvise riften i et intervju med Daily Mirror - eller?

- Jeg føler ikke at jeg måtte avvise noen ting, for det har ikke vært noe å avvise. Jeg har jo ikke hørt noe om dette her, det har heller ikke stått noe i avisene i England. Det var bare noen greier på noen internettforum og sånn tror jeg, sier Carew til Dagbladet.

Formen bedre enn før SkottlandOg tilliten og prestasjonene i det siste kan tyde på det.

Carew scoret mot Rapid Wien i forrige uke, hadde et godt innhopp i seieren over Fulham i helga, og bedyrer at forholdet til Martin O'Neill fortsatt er bra.

- Det var gode grunner til at jeg sto over de første kampene. Feberen kom akkurat når jeg så vidt var kommet i gang med treninga etter tåinfeksjonen, og satte meg litt tilbake, sier Villa-spissen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer