Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det var bare noe greier på nettforum og sånn

Forholdet til O'Neill er bra, fastslår Carew.

FAN-FAVORITT: John Carew elsker Villa-fansen, og de elsker ham tilbake. Og forholdet til manager Martin O'Neill har heller ikke surnet, skal man tro kraftspissen. Foto: SCANPIX/EPA/Lee Sanders
FAN-FAVORITT: John Carew elsker Villa-fansen, og de elsker ham tilbake. Og forholdet til manager Martin O'Neill har heller ikke surnet, skal man tro kraftspissen. Foto: SCANPIX/EPA/Lee Sanders Vis mer

BISLETT (Dagbladet.no): Etter to sesonger som toppscorer i Aston Villa måtte John Carew se de to første rundene av årets Premier League fra sidelinja.

Og da forklaringer om tåinfeksjoner og febersykdom ikke ble svelget av britisk presse, startet rykteflommen om at ikke alt var i orden i forholdet mellom nordmannen og manager Martin O' Neill.

Såpass påtrengende ble ryktene at Carew i helga så ut til å måtte avvise riften i et intervju med Daily Mirror - eller?

- Jeg føler ikke at jeg måtte avvise noen ting, for det har ikke vært noe å avvise. Jeg har jo ikke hørt noe om dette her, det har heller ikke stått noe i avisene i England. Det var bare noen greier på noen internettforum og sånn tror jeg, sier Carew til Dagbladet.

Formen bedre enn før Skottland
Og tilliten og prestasjonene i det siste kan tyde på det.

Carew scoret mot Rapid Wien i forrige uke, hadde et godt innhopp i seieren over Fulham i helga, og bedyrer at forholdet til Martin O'Neill fortsatt er bra.

- Det var gode grunner til at jeg sto over de første kampene. Feberen kom akkurat når jeg så vidt var kommet i gang med treninga etter tåinfeksjonen, og satte meg litt tilbake, sier Villa-spissen.

- Hvordan er kroppen nå?

- Jeg føler meg veldig bra nå. Nå har jeg fått trent ordentlig, og formen er nok bedre nå enn den var rundt den forrige kampen mot Skottland, sier Carew til Dagbladet.

Nesten som Nederland og Brasil
Det skal Norge dra nytte av også mot Island.

Mot Skottland fungerte samarbeidet med Erik Huseklepp strålende, og Carew håper de to får starte sammen på topp dersom landslagssjefen velger to spisser også på sagaøya.

- Stemninga skal alltid være bra i troppen før en viktig landskamp, og det er den også denne gangen. Nå gjelder det bare å senke skuldra og ikke tenke for mye på hva denne kampen vil bety til slutt. Neste kamp er alt som teller, sier Carew.

- Jeg håper vi klarer å holde ballen i laget, vi må tørre litt. Vi viser at vi kan, blant annet med førstemålet til Gamst sist, da scorer vi etter mange trekk. Det var jo nesten som å se Nederland eller Brasil, sier spissen med et glis.

- Nei, men det er viktig at vi ikke gir fra oss ballen med en gang vi vinner den. Vi har gode nok spillere til å gjøre mye bra med ballen når vi har den, sier Carew.

Carew håper Drillo blir lenge
At dagens Bislett-trening falt på dagen etter at Trond Sollied måtte gi seg i Heerenveen, førte naturlig nok til mange spørsmål om hvem som skal bli vår neste landslagssjef.

John Carew håper Egil Drillo Olsen fortsetter en god stund til.

- Jeg er glad for at Drillo er her, og jeg vil ha ham her. Men når den dagen kommer at Drillo ikke vil mer, da kan Trond Sollied fort være riktig mann, sier vår største fotballstjerne.

- Regner du med at NFF involverer dere spillere når nestemann eventuelt skal velges?

- Vi har sikkert våre synspunkter vi også, men den endelige avgjørelsen er ikke opp til oss. Som sagt, jeg håper Egil blir lenge, sier John Carew.

FAN-FAVORITT: Også under dagens landslagstrening på Bislett var det mange unge fotballfans som ville hilse på John Carew.Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet
FAN-FAVORITT: Også under dagens landslagstrening på Bislett var det mange unge fotballfans som ville hilse på John Carew.Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media