- Det var deilig å dunke den bak Örlund. Det skal jeg gjøre igjen i år

Ola Kamara om favoritt-scoringen i fjor.

MARIENLYST (Dagbladet): Strømsgodset serieåpner borte mot seriemester Molde førstkommende fredag.

Ola Kamara ble Godsets toppscorer med sine 10 seriemål i fjor, og etter dagens trening spurte Dagbladet hvilket av de ti målene han husker best fra fjoråret. Etter en lang tenkepause nevner Kamara

- Enten målet mot Rosenborg, eller det mot Stabæk siden det var mot gamleklubben, sier Kamara og legger til:

- Men det mot Rosenborg var kanskje det fineste. Jeg fikk en fantastisk pasning av Øyvind, tok den med meg og bare dunka den i mål. Det var utrolig deilig å bare dunke den forbi Örlund og i mål. Det skal jeg gjøre i år også, sier 22-åringen og gliser bredt.

Strekkskadet Ola Kamara har slitt med en strekkskade de siste ukene, men fullførte dagens trening uten smerter. Skaden har gjort at han er ekstra spent - både på formen og på seriestarten.

- Jeg kjente ikke noe til skaden i dag, så det er klart jeg er spent. Jeg gleder meg da, alle gjør det, sier Kamara.

Godset har forsterket troppen med Peter Kovacs i vinter, men Kamara er ikke bekymret for mindre spilletid av den grunn.

- Jeg kommer nok til å ha en viktig rolle i laget. Vi er forskjellige, Peter og Jeg, og vi kan spille sammen på topp også.

- Du er ikke bekymret for plassen, altså?

- Nei, ikke bekymret for å spille, men det kan fort hende at det blir noen kamper jeg blir skjøvet litt ut på kanten eller noe, sier Kamara.

15-20 mål Kamara var som nevnt Godsets toppscorer i fjorårsesongen med ti mål. Han har som mål å score langt flere mål i år.

- Målet i år blir å score rundt 15 til 20 mål, jeg kan ikke sette lista noe lavere enn det, altså. Jeg burde scoret mye mer i fjor, jeg brant mange sjanser, sier han.