Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det var deilig å få en sånn scoring mot United

Moas drømmehælspark går nettet rundt.

FØLER SEG BRA: Moa Abdellaoue har levert varer for Hannover den siste tida, og føler seg godt rustet til den kommende sesongen.
Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
FØLER SEG BRA: Moa Abdellaoue har levert varer for Hannover den siste tida, og føler seg godt rustet til den kommende sesongen. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix Vis mer

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Mohammed Abdellaoues utsøkte hælsparkscoring mot Manchester United i helga går nettet rundt for tiden, og ikke uten grunn:

Abdellaoue startet selv angrepet som endte med Lars Stindls høyrebeinsinnlegg, og inne i feltet gjorde han United-stopperne til statister da han styrte ballen i mål med utsiden av venstrehælen, med ryggen langt på vei vendt mot mål (Se video her).

- Det var deilig å få en sånn scoring, det hjelper på. Det er ikke sånne ting jeg driver og øver på, men det bare skjedde. Situasjonen var sånn, sier Moa til Dagbladet før onsdagens landskamp mot Hellas.

- Betyr det noe ekstra å gjøre slike mål mot Manchester United?

- Nei, kanskje ikke United, men det var kult å møte bra motstand, det var en morsom kamp å spille. Det er kult å score sånne mål mot de storlagene der. Det begynner å komme seg, jeg føler meg fresh og fin og det føles bra, sier Hannover-spissen, som vokste opp som Liverpool-supporter.

Meldt Swansea-interesse
Nylig hevdet Storbritannias største avis The Sun at Moas prestasjoner de siste månedene gjør at Swansea ønsker å kjøpe ham til Premier League, som ledd i Michael Laudrups satsing med klubben.

Moa har aldri sagt noe annet enn at han har lyst til å spille i England, men agent Stig Lillejord uttalte til Dagbladet at det kanskje må større klubber til enn Swansea for å lokke ham over.

- Moa har selvfølgelig ambisjoner, men samtidig er han i en stor klubb som skal spille playoff til Europa League for andre år på rad. Ambisjonene tilsier at dersom han skal flytte på seg, så blir det til noe som er større enn Hannover, sa Lillejord.

England frister
Moa selv synes det er vanskelig å slå fast hvor den lista ligger.

- England er en av de beste ligaene i verden, men jeg har det veldig bra i Tyskland. Bundesliga er en stor liga, jeg har to år igjen av kontrakten, og tenker ikke på noe annet nå. Det må komme noe på bordet før jeg kan svare på hvor lista ligger. Hannover er for meg en stor klubb, sier han.

Han har holdt seg skadefri i Bundesliga-pausen, og ser fram til å starte frisk både på den kommende Hannover-sesongen og VM-kvaliken med Norge.

- Kroppen kjennes bra ut, og det er det viktigste. Man skal komme seg gjennom pre-season uten skader. Jeg er ikke sikker på at jeg er førstevalget i Hannover, men det er sånn det skal være. Det er bra konkurranse der, og det betyr at jeg må prestere hver gang jeg har sjansen, og utvikle meg videre, sier Moa til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media