SLUTTET PÅ DAGEN: Magnus Pehrsson orket ikke være trener for Djurgården etter trusler fra supportere på treningsfeltet. De samme supporterne mener tonen dem imellom var god.Foto:
AFP PHOTO/Henning Bagger/SCANPIX DENMARK
SLUTTET PÅ DAGEN: Magnus Pehrsson orket ikke være trener for Djurgården etter trusler fra supportere på treningsfeltet. De samme supporterne mener tonen dem imellom var god.Foto: AFP PHOTO/Henning Bagger/SCANPIX DENMARKVis mer

- Det var en god tone

Djurgården-hooligansen om samtalen som fikk treneren til å slutte i jobben.

(Dagbladet): Fredag sluttet Djurgården-trener Magnus Pehrsson i den svenske toppklubben med umiddelbar virkning. Dagen etter at laget hans tapte mot Elfsborg dukket tre personer opp på treningsfeltet til klubben. De tre var velkjente hooligans i klubben og skal ha truet Pehrsson og familien hans.

Pehrsson kastet inn håndkleet direkte etter episoden.

- Jeg mistet all pasjon og lyst etter truslene, forteller Pehrsson til den svenske avisa Expressen i dag.

Klubbleder Tommy Jacobsson sa også takk for seg i Djurgården etter truslene, og svensk fotball har vært i sjokk etter episoden.

Lørdag ble de tre hooliganene innbrakt av politiet etter kampen mot Syrianska, men slupppet fri igjen etter avhør. De såkalte supporterne er ikke enige i at de truet Pehrsson. De mener tvert imot at de pratet sammen på vanlig måte.

- Det var en god tone, selv om vi så at han ble påvirket av kritikken. Men vi truet ham ikke med noe. Vi opplevde det som en helt vanlig samtale mellom supportere og ledere. Etter praten tok vi hverandre i hånda og ønsket hverandre en trivelig kveld videre, sier en av hooliganene ifølge Sveriges Radio.