- Det var en hel gjeng som ville ta alt jeg eier og har. Der ville du ikke ha vært

Dramatisk for Ullevålseter i Rally Dakar.

STOPP: Motoren på Ullevålseters KTM skar seg etter rundt 290 kilometer av dagens spesialetappe på totalt 433 km mellom San Luis og San Rafael. Hvorfor den skar seg er helt uvisst for teamet og har ikke noe med oljemangel å gjøre, hvilket ofte er årsaken. Foto: Håkon Bjercke Media / NTB scanpix
STOPP: Motoren på Ullevålseters KTM skar seg etter rundt 290 kilometer av dagens spesialetappe på totalt 433 km mellom San Luis og San Rafael. Hvorfor den skar seg er helt uvisst for teamet og har ikke noe med oljemangel å gjøre, hvilket ofte er årsaken. Foto: Håkon Bjercke Media / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld kom meldingen om at Pål Anders Ullevålseter måtte bryte årets utgave av Rally Dakar. Og det under mildt sagt mystiske omstendigheter.

Motoren på Ullevålseters KTM skar seg etter rundt 290 kilometer av dagens spesialetappe på totalt 433 km mellom San Luis og San Rafael. Hvorfor den skar seg er helt uvisst for teamet og har ikke noe med oljemangel å gjøre, hvilket ofte er årsaken.

Etter motorstoppet skal fem menn ha møtt Ullevålseter og sagt at de ville hjelpe ham med å få sykkelen tilbake til depotet.

- Jeg vet hvor sykkelen var, men jeg vet ikke om jeg får den igjen. Den sto midt uti noen sanddyner der hvor det er veldig mange veier. Vi har sånn satellittsystem, så arrangøren kan se hvor den står. Den blir normalt plukket opp 12-15 timer etter at jeg har vært der, sier Ullevålseter til Dagbladet.

Dramatikk Og her startet dramatikken. Dette er en sykkel som er spekket med verdifullt utstyr, og derfor var 45-åringen skeptisk til å la de fem mennene ta hånd om den alene. Han skal så ha fått tilbud om å sitte på i en bil hvor en av de fem mennenes bror var sjåfør. Dette takket han ja til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer