- Det var en helt utenkelig tabbe

Se Buffons mega-brøler som gir Milan håp i ligainnspurten.

(Dagbladet): Juventus - Lecce 1-1.

Milan grep sjansen og krøp opp i ryggen på Juventus i kampen om Serie A-tittelen i går, etter at en nesten uhørt tabbe av Gianluigi Buffon lot Lecce sikre uavgjort i Torino.

Juventus ledet mot ti mann fem minutter før slutt, da Buffon mistet ballen til Andrea Bertolacci i eget felt, og fortvilet måtte se bortelaget utlikne.

Utenkelig
- Sånn er fotball. Dette har skjedd mange ganger før, og i dag skjedde det med oss, sa Juve-trener Antonio Conte etter kampen, men selv han må innrømme at det sjelden skjer med mannen som i flere år har blitt regnet av mange som verdens beste keeper.

- Det var en utenkelig ting. Men «Gigi» gjorde en feil, sånn som vi har gjort mange andre framover på banen, sier Conte, ifølge klubbens hjemmesider.

MIN FEIL: Buffon anerkjenner supporterne etter missen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Giorgio Perottino
MIN FEIL: Buffon anerkjenner supporterne etter missen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Giorgio Perottino Vis mer

Buffon kunne ikke gjøre annet enn å løfte armen i været og beklage til hjemmepublikummet etter kampslutt i går, vel vitende om at bare ett poeng nå skiller mellom Juventus og Milan to serierunder før slutt.

Fortsatt i førersetet
Juventus møter Cagliari borte og Atalanta hjemme i de to siste rundene, mens Milan har byrival Inter i neste kamp før de avslutter mot Novara på San Siro.

- Vi har rotet bort en bonus, men vi kan se framover og vite at det fortsatt er i våre hender. Før seriestart ville vi vært henrykte over å kunne lede med et poeng, ha gått ubeseiret gjennom serien, og ha en Coppa Italia-finale å spille før den nest siste kampen, sier Antonio Conte.