- Det var en litt trasig opplevelse

Vil revansjere seg 20 år etter.

VIL REVANSJERE SEG: Monica Knudsen tapte mot Trondheims-Ørn som Donn-spiller for 20 år siden. Nå vil hun lede LSK til cupfinalesuksess mot samme lag.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
VIL REVANSJERE SEG: Monica Knudsen tapte mot Trondheims-Ørn som Donn-spiller for 20 år siden. Nå vil hun lede LSK til cupfinalesuksess mot samme lag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I 1994 var Monica Knudsen Donn-spiller i sin første cupfinale mot Trondheims-Ørn. Det endte i stortap 1-5. Nå er hun lysten på revansje som Lillestrøm-trener.

- Vi ledet 1-0. Det er det jeg pleier å svare når noen spør om cupfinalen i 1994, ler Knudsen hjertelig overfor NTB.

Blitt påminnet LSK-treneren, som sikret seriegull med 3-0 over Stabæk for tre uker siden, forteller at SMS fra Sørlandet har tikket inn den siste tiden. I forkant av cupfinalen lørdag har gamle venner i Donn gjort seg til kjenne.

- De påpekte jo at jeg var i min første cupfinale med Donn, for akkurat 20 år siden. Og da, som nå, var Trondheims-Ørn motstander.

Knudsen husker euforien og gleden av å spille sin første cupfinale. Resultatet er ikke så viktig, mener hun. Resultatet ble tap 1-5.

- Vi hadde ikkje sjans, men vi var relativt fornøyde med å være der, mimrer 39-åringen.

Dårlig seiersminne Knudsen ble årets trener i Toppserien da hun tok seriegull med Lillestrøm i 2012. Fra før hadde hun to gull som spiller med Asker i 1998 og '99. Hun står med ett cupgull, men minnene fra finaleseieren i 2000 er ikke bare positive.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer