- Det var en skammelig takling

Ferguson om taklingen til Carragher.

  Foto: EPA / LINDSEY PARNABY / SCANPIX
Foto: EPA / LINDSEY PARNABY / SCANPIXVis mer

Følg Manchester United - Arsenal direkte i livestudio fra kl 18.30!

(Dagbladet): Ingen i Manchester United-apparatet ble gjort tilgjengelig for pressen etter forrige helgs tap for Liverpool.

Ferugson boikottet all presse etter Chelsea-tapet for to uker siden, men åpnet dørene for pressen igjen i går.

Skammelig Der snakket han kort om Jamie Carraghers takling på Nani. Ferguson karakteriserer taklingen som «skammelig», og sa at såret var for vidt til å kunne sys sammen.

- Det var en skammelig takling, det vet vi, men vi må bare se fremover, sa Ferguson.

- Såret var for stort til at vi kunne sy det. Vi sendte ham til sykehuset for å se hva de kunne gjøre, og sammen med vår egen doktor klarte de å sy det sammen, noe som var fantastisk for oss. Alternativet var å vente til det leget seg selv, sa Ferguson i går ifølge Daily Telegraph.

Mister tre kamper Den portugisiske vingen mister de neste tre kampene.

- Å gi en dato er vanskelig. Om han er frisk til å spille mot Bolton er vanskelig å si. Men vi har en pause på to uker på grunn av landskampene, og vi håper han er klar etter det, sier Ferguson som ber fansen om ikke å lese for mye inn i presseboikotten.

- Jeg gjorde det fordi jeg følte det brant for mye rundt oss og at det beste var å si minst mulig. Jeg trodde ikke vi kom til å vinne mediakrigen, og valgte å gjøre retrett, skriver Ferguson i kampprogrammet til møtet med Arsenal i kveld, ifølge FourFourTwo.com.

Skotten er tiltalt av det engelske fotballforbundet for «upassende oppførsel» etter å ha gått hardt ut mot dommeren fra Chelsea-kampen, Martin Atkinson.

Ferguson mener at han ikke gjorde no

- Jeg ser frem til utfordringen. Etter min mening har jeg ikke sagt noe galt, s
I am looking forward to the challenge because, to my mind, I have not said anything out of place,