Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det var en skikkelig romperister, jeg gikk rett på rattata

Heidi Weng falt i starten av dagens løp.

GIKK PÅ TRYNET: Heidi Weng falt helt i begynnelsen av dagens løp. Likevel gikk hun inn til sjetteplass.Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
GIKK PÅ TRYNET: Heidi Weng falt helt i begynnelsen av dagens løp. Likevel gikk hun inn til sjetteplass.Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

DAVOS (Dagbladet): Heidi Weng leverte en respektabel sjetteplass på den klassiske tikilometeren i Davos i dag. Likevel var hun mest irritert etter løpet.

Et fall helt i begynnelsen av løpet ødela alt for henne. Ved passering to kilometer var hun nesten halvminuttet bak ledende Therese Johaug.

- Fall er liksom det man prøver å unngå, og jeg øvde veldig mye på svingene her i går. Det gikk veldig bra da, men så var jeg bare klønete og stokka skiene i første sving i dag. Det var en skikkelig romperister, jeg gikk rett på rattata, sier Weng til Dagbladet.

Til tross for fallet og med mye tid tapt helt i begynnelsen av løpet, fikk Weng fart på skiene etterhvert. Til slutt gikk hun seg oppover resultatlistene og endte på sjetteplass.

Det er hennes beste plassering i mellomhøyden i Davos noensinne.

- Det kan jeg ta med meg, men det er bare så kjipt. Jeg har tryna her før også. Det var bare så sykt klønete, sier hun og rister på hodet mens hun ser i bakken.

- Og så var det flaut, for det sto folk der, da. Åh, hadde det enda vært på andrerunden kunne jeg latet som jeg var stiv. Men det var jeg jo ikke heller, sier Weng.