SNUDDE TIL SEIER: Rangers snudde 1-2 til 4-2 og vant sesongens første byderby mot erkerival Celtic søndag. Med seieren økte blåtrøyene serieledelsen til fire poeng. Foto: Reuters / Russell Cheyne / Scanpix
SNUDDE TIL SEIER: Rangers snudde 1-2 til 4-2 og vant sesongens første byderby mot erkerival Celtic søndag. Med seieren økte blåtrøyene serieledelsen til fire poeng. Foto: Reuters / Russell Cheyne / ScanpixVis mer

- Det var en stor prestasjon av oss

McCoist tar ikke av etter Old Firm-seier.

Ally McCoist holder beina godt plantet på jorden etter sin første Old Firm-seier som manager i Rangers.

Rangers snudde 1-2 til 4-2 og vant sesongens første byderby mot erkerival Celtic søndag. Med seieren økte blåtrøyene serieledelsen til fire poeng.

- Det var en stor prestasjon av oss i annen omgang, men det er bare snakk om tre poeng. Dette var velfortjente og viktige tre poeng, men ikke noe mer enn det, sa McCoist.

McCoist har vært med på en rekke Old Firm-kamper som spiller og assistenttrener i Rangers, men søndagens oppgjør var hans første som manager.

- Det handler ikke om meg. Det handler om spillerne og å skaffe de tre poengene for fansen. Det er det viktigste, sa Rangers-sjefen.

(NTB)