ENDELIG: Andy Carroll scoret det første målet til Liverpool i kveld, nøyaktig ett år etter overgangen fra Newcastle. Foto: REUTERS/Darren Staples
ENDELIG: Andy Carroll scoret det første målet til Liverpool i kveld, nøyaktig ett år etter overgangen fra Newcastle. Foto: REUTERS/Darren StaplesVis mer

- Det var en strålende avslutning

Carroll feiret ettårs-jubileum med scoring.

(Dagbladet): Wolverhampton-Liverpool 0-3 (0-0)

For et år siden på denne dagen kom Carroll til Liverpool i tolvte time, i dag scoret han ledermålet mot Wolverhampton. Det har ikke blitt mange mål på spissen siden overgangen, og lettelsen var nok stor da ballen endelig fant veien til nettmaskene. Særlig med tanke på alle spekulasjonene den siste tiden om at spissen er på vei bort.

Charlie Adam var arkitekten bak målet. Med et nydelig slått innlegg ga han Carroll en enkel jobb med å pirke inn ledelsen for Liverpool, til stor lettelse for Kenny Dalglish.

- Det var en strålende avslutning. En fantastisk ball av Charlie Adam og en fantastisk avslutning av Carroll som spilte veldig bra. Han vil bidra mye for oss. Han flikket ballen videre til Kuyt mot United, og han gjorde det samme for Bellamy mot Bolton. Hvis han scorer så scorer han, men hans bidrag er fantastisk, sa Dalglish til BBC etter kampen.

God form
Liverpool har lagt en fantastisk uke bak seg, med seier over Manchester United og uavgjort mot Manchester City. I dag fortsatte den gode formen.

Bellamy satte inn lagets andre for dagen, etter svakt keeperspill av Hennessey. Waliseren var nok en gang toneangivende for de røde, og hadde flere gode raid.

ANDRE SCORING PÅ TO KAMPER: Dirk Kuyt har begynt å finne formen igjen. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
ANDRE SCORING PÅ TO KAMPER: Dirk Kuyt har begynt å finne formen igjen. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK Vis mer

Wolves hadde ikke vunnet noen av de siste åtte kampene, og skulle i teorien bli grei skuring for Liverpool i form. I dag samsvarte teori og praksis, og Kuyt fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 3-0 etter fint samspill med Charlie Adam.

Skudd i stolpen
Tidligere Liverpool-fan Ebanks Blake kunne pyntet på resultatet, men skuddet til angriperen smalt i stolpen bak en sjanseløs Reina.

Det bølget fram og tilbake i den første omgangen, og til tross for at Liverpool hadde syv skudd på mål mot hjemmelagets ene, var det Wolves som hadde de største sjansene. Edwards fikk den største da han fyrte av et skudd med yttersiden av foten, like til side for målet til Reina.