- Det var en tøff kamp

Det sier Steffen Iversen om møtet med gamle lagkamerater.

ULLEVAAL (Dagbladet.no:) Vålerenga - Rosenborg 0-0. Vålerenga hadde de fleste og største sjansene, men Rosenborg var nære på et par ganger.


Spesielt da Steffen Iversen plutselig fikk ballen i beina etter en serie Vålerenga-sjanser. Han ble tatt litt på senga og skjøt rett på Arni Gautur Arason fra kloss hold.

- Det var en kamp med mange store sjanser, sier Steffen Iversen.

Han har akkurat kommet ut av dusjen, og blir dratt mot RBK-bussen som skal kjøre spillerne til Gardermoen.

- Hvordan var det å møte Vålerenga igjen?

- Det var artig. Gøy å snakke med gamle lagkamerater. Det var en tøff kamp, sånn som det skal være, sier Ivers.

Flere ganger i løpet av kampen sang VIF-Klanen «Rosenborg er ræva», det samme som Iversen sang etter at VIF tok sølv bar Rosenborg i 2004. Det ble det bråk av, men Steffen er nå tilgitt av RBK-supporterne i Kjernen.

RBK var ikke ræva på Ullevaal, men Per-Mathias Høgmo innrømmer at de var heldige som ikke fikk baklengs i starten av begge omgangene.

HYGGELIG GJENSYN: Steffen Iversen synes det var trivelig å treffe igjen gamle kjente, som VIF-talentet Glenn Roberts. Jan Gunnar Solli og Lars Hirschfeld virker ikke like begeistret etter 0-0 på Ullevaal. Foto: Eirik Helland Urke
HYGGELIG GJENSYN: Steffen Iversen synes det var trivelig å treffe igjen gamle kjente, som VIF-talentet Glenn Roberts. Jan Gunnar Solli og Lars Hirschfeld virker ikke like begeistret etter 0-0 på Ullevaal. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer

- Jeg synes vi gjør en ålreit 2. omgang, oppsummerer Steffen, før han blir dratt ut av Ullevaal stadion.