Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det var en tøff kamp

Det sier Steffen Iversen om møtet med gamle lagkamerater.

ULLEVAAL (Dagbladet.no:) Vålerenga - Rosenborg 0-0. Vålerenga hadde de fleste og største sjansene, men Rosenborg var nære på et par ganger.


Spesielt da Steffen Iversen plutselig fikk ballen i beina etter en serie Vålerenga-sjanser. Han ble tatt litt på senga og skjøt rett på Arni Gautur Arason fra kloss hold.

- Det var en kamp med mange store sjanser, sier Steffen Iversen.

Han har akkurat kommet ut av dusjen, og blir dratt mot RBK-bussen som skal kjøre spillerne til Gardermoen.

- Hvordan var det å møte Vålerenga igjen?

- Det var artig. Gøy å snakke med gamle lagkamerater. Det var en tøff kamp, sånn som det skal være, sier Ivers.

Flere ganger i løpet av kampen sang VIF-Klanen «Rosenborg er ræva», det samme som Iversen sang etter at VIF tok sølv bar Rosenborg i 2004. Det ble det bråk av, men Steffen er nå tilgitt av RBK-supporterne i Kjernen.

RBK var ikke ræva på Ullevaal, men Per-Mathias Høgmo innrømmer at de var heldige som ikke fikk baklengs i starten av begge omgangene.

HYGGELIG GJENSYN: Steffen Iversen synes det var trivelig å treffe igjen gamle kjente, som VIF-talentet Glenn Roberts. Jan Gunnar Solli og Lars Hirschfeld virker ikke like begeistret etter 0-0 på Ullevaal. Foto: Eirik Helland Urke
HYGGELIG GJENSYN: Steffen Iversen synes det var trivelig å treffe igjen gamle kjente, som VIF-talentet Glenn Roberts. Jan Gunnar Solli og Lars Hirschfeld virker ikke like begeistret etter 0-0 på Ullevaal. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer

- Jeg synes vi gjør en ålreit 2. omgang, oppsummerer Steffen, før han blir dratt ut av Ullevaal stadion.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling