MÅLLØS: Ståle Solbakken kunne ikke tro det han så da laget hans fikk et feil idømt straffespark mot seg i sluttminuttene.
Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
MÅLLØS: Ståle Solbakken kunne ikke tro det han så da laget hans fikk et feil idømt straffespark mot seg i sluttminuttene. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpixVis mer

- Det var en utrolig avgjørelse

Solbakken måtte beherske seg etter at Wolves fikk et feil idømt straffespark mot seg rett før slutt.

(Dagbladet): Middlesbrough - Wolverhampton 2-0 (0-0)

- Det burde være umulig å blåse straffe der. Jeg må prøve å beherske meg, ellers vil jeg si noe dumt. Det var en utrolig avgjørelse, sier Solbakken ifølge Wolves' offisielle twitterprofil.

Situasjonen Ståle Solbakken sikter til skjedde like før slutt i kampen mot Middlesbrough. Karl Henry holdt armen inntil kroppen da den ble truffet av et innlegg. Likevel blåste dommer Robert Madley straffespark til hjemmelaget.

- Vi føler den straffen var feil. Den siste timen var veldig god, og vi var det klart beste laget i kampen. Vi hadde momentum og gjorde en veldig god bortekamp. Vi føler oss urettferdig behandlet, sier Ståle Solbakken til Dagbladet.

Straffesparket ble ekspedert i mål, og noen minutter senere avgjorde hjemmelaget kampen.

Vanskelig situasjon Wolverhampton hadde to strake seire før kveldens tap mot topplaget Middlesbrough. Laget ligger seks poeng under sjetteplassen som vil gi kvalifisering til Premier League.

- Vi er i en vanskelig situasjon nå. Det er et voldsomt press på laget. Det nytter ikke å spille bra i denne serien når du ikke tar poeng, sier Solbakken.

Nå skal ulvene ut i fire kamper på elleve dager. Først ut er Blackpool førstkommende fredag. Så venter to hjemmekamper for Ståle Solbakken og co.

Utsatt posisjon - Jeg tenker ikke noe mer enn neste kamp mot Blackpool. Juleprogrammet får komme når det kommer, sier Solbakken.

Det er jevnt i divisjonen, men Ståle Solbakken tror det vil bli vanskelig å hevde seg i toppen, selv om laget skulle vinne noen kamper på rappen.

- Det er litt langt opp for oss nå. Vi er i en utsatt posisjon, det er vi, sier Solbakken.