- Det var et frislipp. Noe var langt over streken

Dette er de villeste fotballjulebordene.

FRIKJENT:  Politiet etterforsket lenge Manchester United-spiller Jonny Evans for en angivelig voldtekt etter klubbens julebord i 2007. Evans ble aldri dømt. Foto: NTB / Faksimile: The Sun
FRIKJENT: Politiet etterforsket lenge Manchester United-spiller Jonny Evans for en angivelig voldtekt etter klubbens julebord i 2007. Evans ble aldri dømt. Foto: NTB / Faksimile: The Sun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er to store juletradisjoner i Premier League: Boxing Day og julebord.

Festene har rykte på seg for å være ville - og opp gjennom historien har det dukket både den ene og den andre historien.

Seinest på søndag var QPR-spiller Steven Caulker involvert i et fall etter lunsj med deler av laget.

- Engelskmenn er ville Erik Thorstvedt spilte i Tottenham fra 1989 til 1996. Han fikk med seg 218 kamper for klubben, og ca sju julebord.

-Det var et frislipp. Ofte temafest. Som oftest var det et lukket arrangement på en pub med spillere og venner. Jeg vil ikke utbrodere hva som skjedde, det hadde ikke vært retteferdig. Det jeg kan si er at engelskmann har et annet nivå, de har en heavy festkultur. Noe av det som skjedde var morsomt, noe var langt over streken, sier Thorstvedt til Dagbladet.

Han tror ikke det er tilfeldig at det går lenger mellom de store skandalene nå enn det gjorde før:

- Det har endret seg veldig de siste åra i sammenheng med at teknologien har utviklet seg. I dag slipper du ikke unna med noe. Det verste skjedde nok før mobilkameraene og kanskje til og med før Premier League ble stiftet.  Det går nok villere for seg i klubber som Leicester og Burnley fortsatt, sier fotballeksperten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer