- Det var et fryktelig scenario da han lå der og det ikke var bevegelse

Daniel Fredheim Holm friskmeldt etter nakkeskaden.

VALLE (Dagbladet): Daniel Fredheim Holm (28) var i går tilbake på sin første trening etter nakkeskaden mot Sarpsborg. Samtidig ble han friskmeldt til dagens kamp mot Elverum i cupen. Kjetil Rekdal bekreftet i går at Fredheim Holm spiller.

Godt å være tilbake - Det var den første treningen med laget i dag.  Det føles fint å være tilbake. Nå er jeg så å si kvitt smertene, sier Fredheim Holm til Dagbladet.

28-åringen kom tilbake samme dag som Vålerengas store økonomiske problemer ble brettet ut i Dagbladet.

- Vi har visst om situasjonen. Vi får vite hvordan det ligger an, og vet det er problemer. Men for oss som spillergruppe så er jeg helt sikker at vi  må fokusere på det vi kan gjøre. For det første er det det som er jobben vår.  For det andre kan det hjelpe på den økonomiske biten på lang sikt, sier Vålerenga-spilleren.

- Bekymret Der var i kampen mot Sarpsborg 28.april Vålerenga-spilleren gikk i bakken. Ett minutt etter han var i en duell, måtte han legge seg ned, og lå lenge helt livløs. Fredheim Holm ble båret ut på båre med nakkekrage.

Det så stygt ut.

- Det var jo et fryktelig scenario da vi så han lå der og det ikke var bevegelse. Det skremte oss alle. Men heldigvis så gikk det bra, gutten er frisk igjen og ingen smerter eller problemer nå, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

Natten ble tilbrakt på sykehus i Sarpsborg sammen med familien. Vålerenga har ikke tatt noen sjanser med spilleren, som måtte ha nesten en lang uke på sidelinja. Nakken har vært låst, og spilleren har slitt med å røre på ansiktet.
Likevel var han aldri redd.

- Jeg følte det var trygt, men det tok lang tid på sykehuset. så jeg var ikke hundre prosent sikker da de tok bilder og jeg måtte vente. Men jeg hadde følelser i kroppen, og var ikke bekymret, sier Fredheim Holm, som nå er tilbake i toppslag:

- Jeg gleder meg til å bidra igjen.