KSI mot Tommy Fury

- Det var et ran

KSI (30) imponerte, men tapte til slutt mot Tommy Fury (24) i bokseringen natt til søndag. For Logan Paul ble det imidlertid jubel etter at han slo Dillon Danis.

AMPERT: Tommy Fury (t.h) møtte internettstjerna KSI i ringen i Manchester. Foto: Pa/NTB
AMPERT: Tommy Fury (t.h) møtte internettstjerna KSI i ringen i Manchester. Foto: Pa/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tommy Fury var favoritt før oppgjøret mot internettstjerna KSI, men i ringen var det langt jevnere enn mange forventet på forhånd. Fury kommer fra en mildt sagt kjent boksefamilie og er lillebroren til verdensmester Tyson Fury.

KSI, som egentlig heter Olajide Olatunji, er kjent som en av Storbritannias største influensere.

30-åringen overrasket ekspertene og fikk en meget god start på kampen. Fury ble også trukket ett poeng av dommeren etter å ha slått KSI i bakhodet tidlig i kampen.

INTENST: Fury kunne til slutt slippe jubelen løs etter seks runder i ringen. Foto: Pa/NTB
INTENST: Fury kunne til slutt slippe jubelen løs etter seks runder i ringen. Foto: Pa/NTB Vis mer

Fury kom mer inn i det etter hvert, men klarte ikke å levere en knockout og kampen gikk alle seks rundene. Da er det opp til dommerne å bestemme vinneren og de mente Fury vant kampen og ga følgende score: 57-57, 57-56, 57-56. 24-åringen fra Manchester kunne dermed slippe jubelen løs i hjembyen.

- Følte jeg vant

Det overrasket DAZNs kommentatorer.

- Jeg er i sjokk. Fury mistet ett poeng, men vant likevel. Jeg er ikke enig med den avgjørelsen, utbrøt kommentatoren etter at dommerne hadde annonsert Fury som vinner.

KSI raste i intervjuet i ringen etter kampen.

- Det var et ran. Jeg følte at jeg vant den kampen. Jeg er Youtuberen og du er bokseren. Jeg skjønner at det er slik at du må vinne, sa KSI til Fury.

Youtuberen varslet så at han vil anke dommeravgjørelsen som ga Fury seieren. Fury svarte med å kalle KSI for en dårlig taper.

Flere tusen unge møtte opp da Youtube-stjernene Logan Paul (28) og KSI (30) besøkte Aker Brygge i Oslo tirsdag. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Rød Løper Vis mer

Logan Paul: - Danis er en feiging

I den andre store kampen lørdag var det Logan Paul som gikk seirende ut i sin kamp mot Dillon Danis. Kampen kom i kjølevannet av en en bitter krig på sosiale medier mellom de to.

I ringen var det imidlertid ingen tvil om hvem som var den beste. Paul knuste Danis og dominerte alle seks rundene. Det hele avsluttet med at Danis ble diskvalifisert i den siste runden etter at han forsøkte å dra Paul ned på matten.

VANT: Logan Paul slo Dillon Danis lørdag kveld. AP/NTB
VANT: Logan Paul slo Dillon Danis lørdag kveld. AP/NTB Vis mer

Etter kampen gikk Paul til frontalangrep mot Danis etter at sistnevnte har publisert en rekke bilder av Pauls forlovede i oppbyggingen til kampen.

Paul er forlovet med den danske modellen Nina Agdal, og sistnevnte har fått gjennomgå av Danis de siste månedene.

- Dillon Danis er en feiging. Han er et skittent menneske. Å forholde seg til en slik fyr har ikke vært lett. Han er en demon, raste Paul etter seieren.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer