- Det var et veldig fint mål

Nevland scoret da Blackburn fikk bank.

SCORET DET FØRSTE: Erik Nevland fikk tillit fra start, og svarte med å sende Fulham opp i 1-0. Senere misbrukte nordmannen også en stor mulighet alene med keeper. Foto: AFP PHOTO/ IAN KINGTON
SCORET DET FØRSTE: Erik Nevland fikk tillit fra start, og svarte med å sende Fulham opp i 1-0. Senere misbrukte nordmannen også en stor mulighet alene med keeper. Foto: AFP PHOTO/ IAN KINGTON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||LONDON (Dagbladet/NTB): Erik Nevland scoret det første målet da Fulham knuste Blackburn 3-0 i engelsk eliteserie onsdag.

- Det var en begredelig forestilling, egentlig, men vi tar tre poeng. Og det kommer godt med. Det var poeng vi måtte slåss for, og de tok vi ikke så mange av i fjor, sier Nevland til Dagbladet.

Noen minutter før pause ble han spilt fram av Damien Duff. Han skjøt hardt i steget og blåste ballen i mål ved nærmeste stolpe forbi en overrumplet keeper.

- Det var veldig fint. Jeg spilte vegg med Zamora, og slo ut til Duff, som spilte tilbake. Jeg bestemte meg for å skyte på første, for å overraske keeperen. Valget av hjørnet var egentlig tilfeldig — jeg var mest opptatt av å treffe mål. Det var gøy å se den gå inn, sier han.

Blackburn-manager Sam Allardyce manglet for annen kamp på grunn av sin forestående hjerteoperasjon, og igjen var Morten Gamst Pedersen ute av laget. Han måtte se på fra benken mens Brede Hangeland, Nevland og de andre Fulham-spillerne dominerte.

Duff var nest sist på ballen også da Clint Dempsey doblet ledelsen midt i annen omgang. Før Dempsey scoret sitt andre for kvelden og ga Fulham 3-0 hadde Nevland også en gyllen mulighet til å bli tomålsscorer, men han misset alene med keeper. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer