TILBAKE I GÅR: Fabregas var tilbake på Arsenal-trening i går. Klubben hadde trening for medlemmer av klubben på Emirates Stadium. Foto: Scanpix
TILBAKE I GÅR: Fabregas var tilbake på Arsenal-trening i går. Klubben hadde trening for medlemmer av klubben på Emirates Stadium. Foto: ScanpixVis mer

- Det var fristende å dra til Barcelona

Men Fabregas blir i Arsenal.

||| (Dagbladet): I en pressemelding legger Cesc Fabregas Barcelona-spekulasjonene død for denne gang.

Det har ikke vært noen hemmelighet at Barcelona har ønsket å hente Fabregas tilbake til hjembyen, men alle deres bud på 23-åringen har blitt avvist.

Arsene Wenger ba i forrige uker Fabregas gjøre slutt på spekulasjonene, og i dag kom uttalelsen Arsenal-fansen har ventet på.

- Først og fremst vil jeg beklage overfor Arsenal-fansen for ikke å ha snakket om fremtiden min før, men jeg har ikke visst hva jeg skulle gjøre før i dette øyeblikk, sier Fabregas i pressemeldingen.

- Jeg kan ikke benekte det at å gå til en klubb som Barcelona var attraktivt for meg. Det var der jeg lærte å spille fotball, det er byen hvor vennene og familien min er, og det er en klubb jeg alltid har drømt om å spille for. Det er ikke mange spillere i verden som ikke har lyst til å spille for Barcelona, sier Fabregas.

Han avslører at Barcelona har fått to bud avvist av Arsenal.

- Det har vært mange samtaler med Arsene Wenger de siste månedene, både ansikt til ansikt og over telefon. Innholdet i samtalene vil bli mellom oss, men konklusjonen er at Arsenal har takket nei til to tilbud fra Barcelona.

- Jeg er profesjonell og jeg forstår at Arsenal ikke vil selge meg. Jeg skylder klubben, manageren og fansen å respektere det og kommer nå til å konsentrere meg om den kommende sesongen med Arsenal, sier Fabregas

Fabregas hevder at alle forhandlingene nå er over og at han vil konsentrere seg om Arsenal.

- Jeg er Arsenal-spiller og med en gang jeg går ut på banen er Arsenal den eneste klubben jeg tenker på. Jeg ser frem til neste sesong og ser frem til å legge spekulasjonene bak meg.

- TO BUD AVVIST: Fabregas avslører at Arsenal takket nei til to bud fra Barcelona. Foto: Scanpix
- TO BUD AVVIST: Fabregas avslører at Arsenal takket nei til to bud fra Barcelona. Foto: Scanpix Vis mer