- Det var helt grusomt

Norsk lag klarte ikke kapre sammenlagtseieren i Bretagne.

UTSLITT: Daniel Hoelgaard var helt tom for krefter etter siste etappe av Tour de Bretagne. Foto: Torgeir Strandberg / procycling.no
UTSLITT: Daniel Hoelgaard var helt tom for krefter etter siste etappe av Tour de Bretagne. Foto: Torgeir Strandberg / procycling.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LIFFRÉ (procycling.no): Team Joker og Daniel Hoelgaard gjorde et forsøk, men lyktes ikke med å vinne Tour de Bretagne sammenlagt.

Etter enn tung dag for Hoelgaard og lagkompisene måtte de se belgiske Sebastien Delfosse (Wallonie-Bruxelles) ta sammenlagtseieren. Belgierens landsmann, Loïc Vliegen (BMC), vant den siste etappen.

- Det var helt grusomt. Vi kjørte og kjørte og vi så aldri ut til å ta inn noe. Jeg hadde gitt opp en periode, men laget jobba helt fantastisk. Nå vet jeg ikke om jeg tapte pallen i sammendraget, men laget kjørte utrolig bra, sier Daniel Hoelgaard til procycling.no like etter målpassering.

Etter omtrent fem mil, kuppet Vendee U rittet, og splittet feltet opp i tre deler. Hoelgaard satt en stund i andre gruppe, som ble hentet av feltet.Frontgruppen, hvor alle de fire beste i sammendraget med unntak av Hoelgaard satt, fikk halvannet minutt på det meste før Joker, Sparebanken Sør og Lotto klarte å tette luken på siste runden.

Bare Vliegen holdt unna. Anthony Delaplace (Bretagne-Séché Environnement) tok begge innlagte mellomspurter underveis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.