- Det var ikke dette jeg så etter da jeg tok jobben

Prandelli hinter om at han slutter etter EM-finalen.

EMs TRENER? Cesare Prandelli har hatt stor suksess med Italia i EM, men han er ikke sikker på om han fortsetter etter mesterskapet. Foto: SCANPIX/REUTERS/Pawel Ulatowski
EMs TRENER? Cesare Prandelli har hatt stor suksess med Italia i EM, men han er ikke sikker på om han fortsetter etter mesterskapet. Foto: SCANPIX/REUTERS/Pawel UlatowskiVis mer

Italias landslagssjef Cesare Prandelli antydet fredag at han kanskje ikke vil fortsette i jobben etter søndagens EM-finale mot Spania.

54-åringen mener jobben som Italia-trener har vært tøff å bære de siste månedene med kampfiksingsskandaler i hjemlandet.

- De to siste månedene har vært vanskelige om vi ser bort ifra det utmerkede forholdet jeg har med laget og forbundet. Men det som har skjedd, har tynget meg, og det var ikke dette jeg så etter da jeg tok jobben, sa Prandelli på en pressekonferanse dagen etter Italias sterke 2-1-seier mot Tyskland i semifinalen torsdag.

- Skal jeg gå mine egne veier? Livskvalitet er viktig for meg, og jeg skal reflektere over tingenes tilstand når det blir mer rolig. Jeg ønsker ikke å si noe mer nå, men vi får komme tilbake til temaet noen dager etter finalen, fortalte Prandelli.

Den tidligere Fiorentina-treneren tok over Italia etter VM-fadesen i 2010. Mot alle odds har han ledet de asurblå hele veien til EM-finalen.

(NTB)