«Det var ikke en takling. Det var et forsøk på avlivning»

Hamburg-spiss utestengt i åtte kamper etter skrekktakling.

ÅTTE KAMPER: Pablo Guerrero kaster seg inn med knottene først på Stuttgart-keeperen. Nå må han sone åtte kampers karantene. Foto: YouTube.
ÅTTE KAMPER: Pablo Guerrero kaster seg inn med knottene først på Stuttgart-keeperen. Nå må han sone åtte kampers karantene. Foto: YouTube.Vis mer

YouTube: Her kan du se den forferdelige taklingen.

(Dagbladet): Pablo Guerrero er utestengt i åtte kamper etter en horribel takling på Stuttgart-keeper Sven Ulreich i helga.

- Det var aggressivt og hensynsløst, skriver Bundesligaens disiplinærnemd i sin begrunnelse ifølge Aftonbladet.

Situasjonen oppstod i begynnelsen av andre omgang. Guerrero jagde ballen på Stuttgarts banehalvdel, og ballen ble spilt mot cornerflagget av en presset Stuttgart-spiller.

Keeper Sven Ulreich løp ut for å klarere ballen, men en frustrert Guerrero kom jagende etter og kastet seg inn i en hodeløs takling. Peruvianeren hoppet inn med strak fot og traff keeperen rett i leggen.

- Det var ikke en takling. Det var et forsøk på henrettelse. Det er det mest soleklare røde kortet i ligaens historie, skrev tyske Bild.

- Jeg kan ikke påstå at jeg satset på ballen. I situasjonen overveide jeg ikke det, jeg var frustrert. Men det er ikke bare med meg slikt skjer, sa Guerrero til nyhetsbyrået DPA, skriver Aftonbladet.

Nå må altså Guerrero stå over de neste åtte kampene, noe Hamburg reagerer på. De mener straffen er for hard.

- Jeg er veldig skuffet over dommen, sier sportsdirektør Frank Arnesen.

Per Ciljan Skjelbreds Hamburg tapte for øvrig 4-0 mot Stuttgart.