- Det var ikke min feil

Harald Brattbakk har scoret mange mål i sitt liv. Men ingen som mot Viking-keeper Frode Olsen i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): - Jeg vurderer det ikke som min feil. Målet er slettet fra harddisken. Jeg vil ikke kommentere det, sier Frode Olsen (36) til Dagbladet med et skeivt smil på lur.

For Rosenborgs 3- 1- scoring mot Viking direkte fra avspark i andre omgang kommer høyt opp på lista over absurde fotballmål.

Skulle bytte

Rosenborg sto klar til å ta avspark etter pause. Men Viking var bare 10 spillere. Den unge midtstopperen Alexander Gabrielsen teipet strømpene på sidelinja. Frode Olsen tar seg en tur ut til Brede Hangeland for en liten prat - 30 meter fra eget mål mens han ventet på innbytteren.

Gabrielsen løper inn på banen. Dommeren blåser i gang 2. omgang umiddelbart.

- Skyt, keeperen står langt ute! roper RBK-keeper Espen Johnsen fra andre siden. Brattbakk skyter, og ballen går i en vakker bue over den tidligere landslagskeeperen.

- Jeg hørte Espen, men jeg så det sjøl med én gang at han sto langt ute. Det var litt dumt at Espen ropte. Jeg var redd han skulle ødelegge sjansen, småler Brattbakk i garderoben etter kampen.

- Jeg sa det egentlig mest for kødd, ler landslagskeeper Johnsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.