- Det var ikke noe godt signal

Kaggestad likte ikke det han så av Thor Hushovd i Criterium du Dauphine.

GIR HUSHOVD EN NY SJANSE: Johan Kaggestad syntes ikke det var noe godt tegn at Hushovd måtte slippe i bakkene i første etappe av Criterium du Dauphine. Men han gir nordmannen en ny sjanse.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
GIR HUSHOVD EN NY SJANSE: Johan Kaggestad syntes ikke det var noe godt tegn at Hushovd måtte slippe i bakkene i første etappe av Criterium du Dauphine. Men han gir nordmannen en ny sjanse. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Johan Kaggestad likte ikke det han så av Thor Hushovd søndag. Men han gir nordmannen en ny sjanse.

- Det var ikke noe godt signal han sendte ut. Samtidig har jeg sett utallige etapperitt der ryttere kjørte dårlig den første dagen. Så har beina kommet i gang, og de har syklet sterkt på etappe to og tre. Vi får håpe det skjer med Thor, sier Kaggestad til NTB.

Han kommenterte Critérium du Dauphiné for TV 2 og så at Hushovd falt av allerede på den første harde klatringen.

VM-vinneren fra 2010 kom inn vel et kvarter etter vinneren.

- Dette var ikke det samme som vi så av Thor i USA nylig. Da kjørte han meget bra. Thor må prestere i dette rittet for å være aktuell for Tour de France. Etappene mandag og tirsdag er også kuperte. Vi får se hva som skjer, sier Kaggestad.

Hushovds form er et stort spørsmålstegn. Søndagen ble en tung affære for nordmannen.

Tour de France-plass virker et stykke unna for sørlendingens del i øyeblikket. Critérium du Dauphiné avsluttes søndag neste uke.

(NTB)