IKKE TIL SALGS: Loic Remy scoret to mål for Olympique Marseille med Tottenham-manager visstnok Harry Redknapp tilstede, men den franske klubben vil ikke selge spissen selv om Spurs-sjefen skulle være interessert.Foto: SCANPIX/EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
IKKE TIL SALGS: Loic Remy scoret to mål for Olympique Marseille med Tottenham-manager visstnok Harry Redknapp tilstede, men den franske klubben vil ikke selge spissen selv om Spurs-sjefen skulle være interessert.Foto: SCANPIX/EPA/GUILLAUME HORCAJUELOVis mer

- Det var ikke noen vits for Redknapp å komme

Marseille vil ikke selge tomålsscorer Remy til Tottenham.

Tottenham jakter Loic Remy, men Marseille nekter å selge den franske stjernespissen.

Tottenham-manager Harry Redknapp var på tribunen da Remy fikset 2-0-seier over Lille i fransk 1. divisjon søndag. 25-åringen scoret begge målene for Marseille og står med ni scoringer i serien denne sesongen.

Marseille-trener Didier Deschamps har ingen planer om å selge Remy. Klubben fra den franske sørkysten skal blant annet spille åttedelsfinale mot Inter i mesterligaen.

- Jeg vet at Redknapp var her. Han kom for å se noen spillere, men det var ikke noe vits å komme. De (Tottenham) har stor økonomisk makt, men jeg har viktige kamper å spille. Dette er ikke det beste tidspunktet å miste våre beste spillere, sa Deschamps.

Etter søndagens seier ligger Marseille på sjetteplass i Ligue 1. Opp til serieleder Paris Saint-Germain skiller det ni poeng.

(NTB)