Slår tilbake etter Tinkov-tirade:

- Det var ingen leder. Ingen som visste hvordan man skulle styre en gruppe på 70 personer

Contador fryktet det ville bli sånn, da Riis forsvant.

- VI ER IKKE VENNER: Alberto Contador har slått tilbake mot Oleg Tinkov. Her er duoen avbildet på en av de gode dagene under samarbeidet.  EPA/CLAUDIO PERI
- VI ER IKKE VENNER: Alberto Contador har slått tilbake mot Oleg Tinkov. Her er duoen avbildet på en av de gode dagene under samarbeidet.  EPA/CLAUDIO PERI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): I sitt avskjedsintervju med cyclingnews.com strakk Oleg Tinkov seg langt for å latterliggjøre Alberto Contador.

- Jeg respekterer ham som rytter på grunn av merittene hans, men som person har han aldri appellert til meg. Jeg liker ham ikke, sa Tinkov blant annet i intervjuet.

Les Tinkovs skandaløse intervju her!

Han erklærte samtidig Contador som uønsket på Tinkoff-lagets avslutningsfest og la skylda på ham for at de ikke vant lagrankingen i WorldTouren.

- Jeg tror festen bli bedre uten ham uansett. Fordi han er en trist person. Han ønsker egentlig aldri å drikke champagne, og er alltid nøye med hva han spiser fordi han er så fokusert på å vinne Tour de France. De kan ryke og reise. Slike folk er kjedelige og har grusomme liv, smalt det fra den styrtrike, russiske businessmann.

Fleipet med Tinkov på sosiale medier

I et intervju med spanske Cadena Ser - gjengitt av cyclingnews.com - slår den nåværende Trek-Segafredo-rytteren tilbake.

- Jeg drikker champagne med vennene mine - men ikke med ham, lyder det syrlige stikket i retning Tinkov.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer