- Det var jo en Premier League-scoring

Tetteys kanon stoppet Vålerenga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LERKENDAL (Dagbladet.no) Rosenborg - Vålerenga 2-0 (1-0).

En kanonscoring av Alexander Tettey endret kampen på Lerkendal, og ga Rosenborg overtaket de trengte for å slå Vålerenga i kveld.

- Det var jo et ekte Premier League-mål det der. Det ser bra ut, veldig bra ut, sa en storfornøyd Tettey til TV 2 Sport etter å ha sett langskuddet som ble målt til 104 km/t i reprise.

Trener Knut Tørum er full av ros til midtbanespilleren, som har hatt en kjempeuke som fotballspiller. Tidligere i uka debuterte han med flagget på brystet mot Argentina.

- Tettey har en fantastisk fysikk, styrke, spenst og kondisjon, sier Tørum, som likevel vil passe på at unggutten ikke tar av.

- Det er små marginer i fotball. Hadde det skuddet gått i stanga, hadde vi nok bare husket bommen mot slutten. Da ville ingen ha snakket om Tettey akkurat nå, sier RBK-treneren.

Vålerenga best i gang

Den første halvtimen kom RBK bakpå, og hadde det ikke vært for flere helt avgjørende inngripener kunne det sett stygt ut for trønderne til pause på Lerkendal.

For eksempel etter et kvarters spill, da Daniel Fredheim Holm spilte Morten Berre gjennom med et hælspark. Berre kom på blankt mål, men Abdou Razack Traoré, venstreback for dagen, fikk feid ballen unna i grevens tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer