- Det var kanskje ikke fair play men jeg ville score

Pusic angrer ikke på handsen dagen derpå.

LIVESTUDIO: Følg Sandnes Ulf - Viking direkte i livestudio fra kl. 1900.

VALLE (Dagbladet): Martin Pusic (24) ble matchvinner på overtid i Vålerenga-debuten mot Haugesund i går kveld, men den tidligere Hull City-spilleren kom ikke bare i fokus på grunn av scoringen.

Tidligere i kampen brukte han hånden til å få med seg ballen inn i feltet og score, men dommeren gjennomskuet juksinga og ga Pusic gult kort. Det likte VIF-trener Martin Andresen dårlig.

- Vi er uenige i at det er ok å ta med seg ballen med hendene, og det har jeg snakket med han om. Vi skal score fordi vi er bedre enn motstanderen, og er vi ikke bedre får vi heller trene mer, sier Martin Andresen til Dagbladet.

En refleks Dagen derpå angrer imidlertid ikke østerrikeren på handsen.

- Det var en refleks, jeg tok frem hånda i øyeblikket. Det var kanskje ikke fair play, men jeg ville score og vinne kampen, sier Pusic til Dagbladet.

- Du sa i går at hvis ikke dommeren ser det er det greit?

- Det er det samme som Maradona, han scoret også med hånda og folk snakker fremdeles om «Guds hånd». Hvis vi scorer og vinner er det bare bra.

- Andresen sa at det ikke var greit å gjøre det...

- Ja, han sa til meg at det ikke var fair play og at vi ville vinne kampen uten å bruke hendene. Jeg vil også helst score uten å bruke hendene, men i øyeblikket kom den borti hånda og jeg ville vinne kampen.

«I Love Jesus» I jubelen etter overtidsscoringen dro nykommeren opp spillerdrakten for å vise frem en t-skjorte med påskriften «I Love Jesus».

- Jeg ble født på ny for åtte måneder siden, og ville vise frem den store kraften han gir meg fordi han er sannheten og livet, og veien en må følge. Jeg vet at det er det beste valget en kan ta i livet, sier Pusic.

- Hva skjedde for åtte måneder siden som fikk deg til å omvende deg?

- Da jeg var ung pleide jeg også å gå i kirken, og jeg sa at jeg trodde. Men først nå følger jeg Guds ord. Bibelen har en voldsom kraft hvis en følger det som står der. Da kan man bli suksessfull i alle områder i livet, sier Pusic til Dagbladet.