- Det var kjempeklønete av meg, men man lærer stadig

Ærlig Eckhoff.

STERK AVSLUTNING: Tiril Eckhoff banket den franske stjerna Marie Dorin-Habert i spurten om tredjeplassen på dagens fellesstart på Sjusjøen. Foto: Geir Olsen / NTB Scanpix
STERK AVSLUTNING: Tiril Eckhoff banket den franske stjerna Marie Dorin-Habert i spurten om tredjeplassen på dagens fellesstart på Sjusjøen. Foto: Geir Olsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SJUSJØEN (Dagbladet): I vanskelige skyteforhold på dagens fellesstart ble Tiril Eckhoff - som vanlig - beste norske jente, med 3. plass.

Fossumløperen skjøt på seg tilsammen sju strafferunder, men gikk et godt langrenn. Den ukrainske vinneren, Julija Dzjyma, og tyske Franziska Preuss var det lite å gjøre med, men Eckhoff banket den franske stjerna Marie Dorin-Habert i spurten om 3. plassen.

Og det til tross for at Eckhoff mener hun gjorde en diger strategisk feil.

- Jeg gjorde en taktisk kjempebommert i svingen før mål, men det er digg å at jeg slår henne likevel. Hun er veldig god på sisterunder.

- Kjempeklønete - Hva gjorde du galt?

- Dorin-Habert tok innersvingen før mål, men heldigvis kom hun så langt ut at jeg kunne ta tilbake innersvingen. Det var kjempeklønete av meg, men man lærer stadig. Jeg vet jeg har en bra spurt, det er jeg fornøyd med, sier Tiril Eckhoff til Dagbladet.

- Jeg håper på flere sånne dueller framover, det er jo noe av det som er gøy med skiskyting, legger hun til.

Alt i alt ble det en god åpningshelg her på Sjusjøen for Eckhoff. Hun gikk en god sprint i går, og ble nummer to, bak italienske Dorothea Wierer, og i dag ble det altså en ny pallplass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer