- Det var litt av et syn

Penguins-spillerne tok taxi fra bussulykke i fullt hockeyutstyr.

USKADDE: Pittsburgh Penguins-spillerne fikk en kronglete vei til trening, men kom uskadde fra bussulykken i New York.Foto. SCANPIX/AP/Gene J. Puskar
USKADDE: Pittsburgh Penguins-spillerne fikk en kronglete vei til trening, men kom uskadde fra bussulykken i New York.Foto. SCANPIX/AP/Gene J. PuskarVis mer

Pittsburgh Penguins-spillere i fullt ishockeyutstyr måtte stoppe taxier for å komme seg til trening i New York lørdag.

NHL-laget var på vei til en utendørstrening i Central Park da bussen kolliderte med et annet kjøretøy. Ingen ble skadd, men bussen kunne ikke kjøre videre. Dermed måtte spillerne finne seg alternativ transport. Det betydde en flåte av taxier.

- Det var litt av et syn. Jeg tror også at føreren av det andre kjøretøyet ble litt mindre hissig da han så et helt ishockeylag komme ut av bussen i fullt utstyr med køller og hansker, sa Penguins-trener Dan Bylsma.

Iallfall om han hadde registrert hva laget gjorde dagen før. 3-9-tapet mot New York Islanders omfattet masseslagsmål, 346 utvisningsminutter og en rekke matchstraffer.

I tillegg til å ilegge bøter for hundretusener av dollar, besluttet NHL å utestenge tre av de verste slåsskjempene. Penguins-spiller Eric Godard er ute i ti kamper.

Han kan dermed ikke være med når laget møter Mads Zuccarello Aasens lag New York Rangers i Madison Square Garden søndag.

(NTB)