Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det var min verste kamp noensinne

Brækhus misfornøyd med egen innsats etter å ha forsvart titlene.

Cecilia Brækhus fra Norge i bokseringen mot Jill Emery under tittelkampen lørdag kveld i byen Herning i Danmark. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
Cecilia Brækhus fra Norge i bokseringen mot Jill Emery under tittelkampen lørdag kveld i byen Herning i Danmark. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Cecilia Brækhus tok sin 17. proffseier mot amerikanske Jill Emery i Herning i kveld.

Bergenseren satt alle sine tre VM-belter på spill med kampen, men etter ti fullførte runder var seieren et faktum. Brækhus imponerte ikke, men vant likevel klart på poeng.

- Helt jævlig. Det var den verste kampen min noensinne. Rotete og fælt, men en seier er seier, sa Brækhus til Viasat etter kampen.

- Jeg forventet en hardere kamp, men hodet var et helt annet sted i dag. Det er ikke likt meg i det hele tatt, og jeg har ikke noe svar på hvorfor det var slik.

Trøkk i slagene Brækhus fikk inn flere gode treff, men Emery så ut til å tåle trøkkene.

- Hun slo hardt, og det var trøkk i slagene. Jeg måtte være obs på høyreslagene hennes, de var harde.

Med en runde igjen ledet Brækhus kampen, og Emery måtte slå knockout for å ha mulighet til å vinne. Brækhus var også på jakt etter en knockout-seier, men klarte ikke ta ned Emery.

- Jeg ville gjerne ha en knockout, men som sagt: Jeg var ikke helt hundre prosent i dag.

Runde for runde Det åpnet forsiktig i Herning, men Brækhus fikk inn det første slaget da hun satt en god høyre.

I den tredje runden fikk Brækhus inn en god kombinasjon, og hadde flere gode treffere. Brækhus vant runden klart, og tok også en ny seier i en kaotisk fjerde-runde.

Det var flere gode Brækhus-treff i de neste rundene, men Emery tålte treffene godt og sto imot. I den siste runden gikk Cecilia tøft ut og traff en god høyre innledningsvis. Emery fikk inn ett slag, men Brækhus svarte med to kjappe treff.

Brækhus hadde full kontroll gjennom hele kampen, og tok en klar seier.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media