- Det var nok litt snakk om hjemmedømming

Ingrid Egner bokset seg likevel til finale i Tsjekkia.

KLAR FOR FINALE: Ingrid Egner får russisk motstander i finalen i Grand Prix-turneringen.
Foto Per-Kristian Eriksen / SCANPIX
KLAR FOR FINALE: Ingrid Egner får russisk motstander i finalen i Grand Prix-turneringen. Foto Per-Kristian Eriksen / SCANPIXVis mer

Ingrid Egner (60 kg) er klar for finale i den store Grand Prix-turneringen i boksing i Tsjekkia, men hun får veldig tøff motstand i lørdagens finale.

Den norske jenta, som satser mot OL i London neste år, var heldig og fikk walkover i den første kampen sin. Fredag møtte hun hjemmefavoritten Martin Schomoranzova, og det endte med en veldig grei seier til den norske jenta.

- Ingrid vant 4-2. Jeg vil si hun vant komfortabelt, men fikk veldig lite poeng mot slutten av kampen. Det var nok litt snakk om hjemmedømming, sa trener Max Mankowitz til NTB fredag kveld.

Tøff finale Nå skal Egner ut mot russiske Sofya Otsjigava i finalen, og det blir en tøff kamp.

- Den russiske jenta har vunnet det som er å vinne, så for Ingrid blir det bare å stå på. Hun har alt å vinne, mente Mankowitz.

Alexander Hagen (81 kg) deltar også i den tsjekkiske turneringen. Han slo tsjekkiske Stanislav Starek 1-0 i sin første kamp, men tapte 0-5 for hviterusseren Mirkhail Dauhaliavets i semifinalen.

- Hagen ble på ingen måte utbokset. Han var fint med i kampen hele tiden, men hviterusseren vant på styrken sin. Han bokset bra, sa Mankowitz.

(NTB)