- Det var ren trønderenergi som dro i land dette

Trondheims-Ørn til NM-finale etter semifinale-drama.

TIL FINALEN: Tina Fremo (til høyre) scoret ett av målene da Trondheims-Ørn slo Hedda Strand Gardsjord og Røa 3-2.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
TIL FINALEN: Tina Fremo (til høyre) scoret ett av målene da Trondheims-Ørn slo Hedda Strand Gardsjord og Røa 3-2. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Trondheims-Ørn ledet 3-0 til pause, men holdt på å rote bort seieren i søndagens NM-semifinale mot Røa. Trønderne holdt så vidt unna og gikk til cupfinalen med 3-2-seier.

- Det var ren trønderenergi som dro i land dette, smilte trener Thomas Dahle til NRK etter svært dramatiske sluttminutter.

Han hadde fryktet at Røa skulle slå tilbake i annen omgang, men hjemmekampen ble i overkant spennende for Trondheims-Ørn.

Lisa-Marie Utland, Tina Fremo og Andrea Haugstøyl hadde gitt vertene en komfortabel ledelse. Så ble situasjonen en ganske annen i løpet av de første sju minuttene etter hvilen.

Skummel Johansen-dobbel Eline Johansen ble byttet inn av Røa-trener Geir Nordby i pausen, og hun scoret både 1-3- og 2-3-målene som tente gjestenes håp. Etter 70 minutter måtte hun byttes ut igjen fordi hun var skadd.

- Med tanke på det som skjedde i førsteomgangen, må vi være fornøyde med at vi klarer å heve oss såpass. Vi var et helt nytt lag i annen omgang. Det var surt at det ikke gikk. Dette er den verste kampen å tape, sa Nordby.

Røa jaget utligning resten av omgangen, men Trondheims-Ørn fikk klarert gang på gang. I de seks spennende overtidsminuttene var Røa-keeper Silje Vesterbekkmo nesten like mye i angrep som i egen målgård.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer