OPTIMIST: Kjersti Buaas falt stygt i kvaliken til slopestyle i OL. Undersøkelser viser avrivninger i muskel i magen. Foto: Lise Åserud/Scanpix/Kjersti Buaas/Instagram.
OPTIMIST: Kjersti Buaas falt stygt i kvaliken til slopestyle i OL. Undersøkelser viser avrivninger i muskel i magen. Foto: Lise Åserud/Scanpix/Kjersti Buaas/Instagram.Vis mer

- Det var skikkelig skremmende

Buaas etter stygt fall i OL-kvaliken.

(Dagbladet): Snowboarderen Kjersti Buaas (32) falt stygt i kvalifiseringen i slopestyle i OL.

Noen timer etter fallet er hun optimistisk og litt skremt. Buaas har selv postet et bilde på Instagram der hun har tommelen opp og viser bandasje rundt magen.

- Det var skikkelig skremmende. De gode nyhetene er at det avrivning i en muskel. Jeg er så takknemlig for at det ikke gikk verre. Selv om jeg har smerter i magen og ryggen, skriver Buaas sammen med bildet.

Ny sjanse søndag Til tross for skade, håper Buaas at OL ikke er over. Etter smellen ble hun undersøkt på poliklinikken i deltakerlandsbyen.

Neste sjanse er semifinale i slopestyle søndag.

- Jeg håper jeg kan kjøre søndag. Først og fremst må jeg ikke ha vondt hvis jeg skal gjøre det, sa Buaas til NTB via pressekontakt Ole J. Askeland.

Stygt fall Buaas landet med skulderen og hodet først i hennes annet forsøk i kvalifiseringen.

Også Silje Norendal må ut i semifinale i helga etter fall. Norendal falt i etter siste hopp i annet forsøk i kvalifiseringen. Dermed røk også finaleplassen hennes.

For snowboard-herrene gikk det bedre, der Ståle Sandbech var best i sitt heat og fikk finaleplass. Også Gjermund Bråten er klar for finale.